Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (133/932) > >>

EUGENIA110:

--- Citat din: carmentoma din Sâmbătă, 08 Octombrie 2011, 17:48 ---   Sunt la Sibiel, cea mai fericita, cred, de pe aici, nu doar pentru timpul petrecut "in real" cu cei mai vechi sau mai noi din SC, cat mai ales pentru revenirea mea pe forum! In sfarsit pot sa va si adresez un cuvant, nu doar sa citesc ce scrieti voi! ....... Pupici tuturor!

--- Terminare citat ---

Bine ai revenit, Carmen!!! Ma bucur nespus de mult ca esti din nou alaturi de noi. Mie chiar mi-a fost dor de tine. Astept cu drag comentariile tale pe forum.  :-*

carmentoma:
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase de intampinare, Eugenia! Si mie mi-a fost dor de tine... de voi
toti!

luciamanta:
Bine ai revenit carmentoma, sa fie de bun augur! Petrecere frumoasa!

Indigo:
Buna seara si bine v-am gasit  :)! Singuratatea poate fi o alegere sau o virtute, la mine insa s-a transformat intr- o stare de fapt, care pentru moment ma ajuta sa ma regasesc.
Important este sa transformi orice cazatura intr-un zbor cu zambetul pe buze  :)

Saturnianul:
Bine te-am gasit Indigo si bine ai venit in mijlocul nostru! Te asteptam la intilnirile de pe forum dar, in special, la cele din realitate, excursii sau intilniri locale. Mai ales ca esti din Bucuresti si aici comunitatea este de mare.

Singuratatea este un drum pe care-l parcurgem intre doua destinatii: cea de la care am plecat si cea spre care ne indreptam. Functie de cum ne simtim de revigorati sa dam ochii cu noua destinatie drumul poate fi mai lung sau mai scurt. In stare de fapt se transforma cind alegem (sau nu) sa ne oprim si sa nu mergem mai departe spre urmatoarea destinatie

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă