Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (124/932) > >>

julia:
eu am aceeasi intrebare dar pentru cei vechi inscrisi, nu pt cei noi
ca si eu ma bucur sa iau parte la viata forumului, dar mai si dau nu doar iau
un rind, un gind, un zimbet, cum si cit ma duce mintea
altfel, cred ca o sa moara de inanitie saracul..

hadrian:
  Comentariul acesta şi-ar putea găsi locul la fel de bine la topicul Cum te simţi acum?. Iar răspunsul ar fi... euforic. De ce? Fiindcă tocmai am terminat de urmărit un CD, primit de la Iulian, cu filmul de pe Transfăgărăşan(1), şi unde l-am rugat să adauge şi alte filmuleţe de la activităţi SC, pt a cunoaşte cît mai multă lume.
  Urmărind filmuleţele (de la Revelion, Crăciun, Carnaval, sau de la Pustnicu, Deltă, Bucovina), nu încetez să mă minunez de genialitatea ideii lui Gigi de a forma o astfel de comunitate, şi în acelaşi timp de a fi uimit cum de Oameni, din atîtea locuri, medii sociale, vîrste, profesii, diferite, se pot simţi atît de bine împreună, de parcă s-ar cunoaşte de o viaţă.   
  Felicitări, şi jos pălăria comunitate Singlescamp, mă bucur că existaţi, şi mă simt "ales" fiindcă fac parte dintre voi...

dian:

--- Citat din: hadrian din Sâmbătă, 23 Iulie 2011, 19:05 ---   şi mă simt "ales" fiindcă fac parte dintre voi...

--- Terminare citat ---
  Clar, te-ai contaminat.

NeliTTT:
Clar, m-am contaminat si eu. Tocmai m-am intors din Transfagarasan, deocamdata sunt speachless. Si da, am vazut si eu filmele lui Iulian si altele. Ii  felicit  pe cei care le-au realizat. Da, m-am contaminat.

DragosD:
Buna tuturor si bine v-am gasit! ;)
Am reusit sa citesc aseara cate ceva si mi se pare o comunitate foarte atractiva si...vesela! Sper sa ne si cunoastem cat de curand...:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă