Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
almi_gabi:
micaela, ayouni - o poza cu voi pe cand?
luciamanta:
Despre mine... O persoana care are mereu bucuria sa se reintalneasca cu ea insasi... O fiinţă profund credincioasă şi deloc bigotă... Am două chipuri expresive, dar extrem de inrudite: unul care râde şi altul care plânge, pentru că în viaţă, există un râs tragic şi un plâns-râs, pentru că intre comic şi tragic e adesea mai puţin decât un pas. În rest, un suflet de copil...
Ayouni:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 02:18 ---micaela, ayouni - o poza cu voi pe cand?
--- Terminare citat ---
gabi, in acest moment iti voi indeplini mai multe dorinte de-ale tale, de-abia exprimate:
aici vei avea o poza cu mine, in plus aer sarat, verde si oceanul in spate! multumita?
in aceasta poza sunt patru femei, restul barbati! a fost o perioada cand era asa, acum lucrurile s-au inversat!
luciamanta:
Ayouni, esti senzationala, cu toate ca nu te-am observat!
Ayouni:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 10:04 ---Ayouni, esti senzationala, cu toate ca nu te-am observat!
--- Terminare citat ---
asa-mi place mie sa trec neobservata, sa ma pierd in multime :)... mai ales daca este vorba despre o multime de barbati!
dau premiu celui /celei care ma descopera, nu este asa de greu totusi! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă