Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (12/932) > >>

admin:
De peisajul din jurul pensiunii nu sunt eu de vina...de restul da! Sper sa te poti bucura si pe viu...
Toti avem momente cand simtim caruta intepenita si nimeni nu vine sa ajute la impins. Ai senzatia ca drumul este ingustat, iar fanta prin care trebuie sa treci foarte stramta. Din fericire este doar o senzatie si nu poate fi vorba de permanenta sau de acut. Daca vrei sa iesi din starea asta nu sunt decat doua solutii: sa ceri ajutor la impins caruta si la deschis drumul, iar daca obstacolul ti se pare de netrecut sau neinlaturat, lasa caruta acolo, schimba drumul si caruta. Nu cauta altceva pentru ca n-ai sa gasesti si ai sa cazi in sindromul de acutizare si repetabilizare a esecului.
Sunt un tip optimist, si am o aura energetica puternica si determin de cele mai multe ori un pozitivism destul de puternic. Asa ca stai in preajma.

admin:
Am vazut ca s-a mai inscris cineva pe forum, il astept sa intervina. Bine ai venit rastolnikov!
Acum fac setarile pt tema zilei.

capsuna:
Sa abandonez caruta nu pot. Dar daca ai o aura violet stau in preajma ta :D

capsuna:
Sa se prezinte la apel il rugam

capsuna:
Si daca imi aduc aminte eu trebuia sa primesc un premiu. Acum stiu ce vreau. Sa bem o cafea impreuna (sa fur din energia pozitiva) ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă