Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
krondia:
Bun venit tuturor! *|*
deco:
--- Citat din: capsuna din Miercuri, 20 Ianuarie 2010, 19:12 ---Buna seara,
Laudabil acest inceput si necesar as spune, in conditiile in care lucrurile se vor intampla si in realitate cum le-ati descris. Foarte frumos scris, ideal...raman de vazut faptele.
Se pare ca deocamdata suntem printre primii in aceasta casuta noua si va doresc, si ne doresc un inceput prosper, infloritor si cu multi participanti.
Cu bine si la cat mai multi pe acest forum
Capsuna
--- Terminare citat ---
ToaderD:
Salutare, eu sunt Dan! 😊
Vin din marketing și advertising, un domeniu în care inspirația vine în momente total nepotrivite, iar creativitatea se joacă mereu cu nervii și cu timpul liber. Un domeniu cu multe zile lungi, deadline-uri „pe ieri” și prea multă cafea băută în fața laptopului. O lume fascinantă, dar uneori prea acaparatoare, care m-a învățat să apreciez momentele autentice, oamenii pozitivi și aventurile în care timpul curge altfel. Îmi place mult ce fac, dar recunosc că uneori simt nevoia să evadez din fața ecranului și să mă bucur altfel de viață: cu oameni noi, călătorii spontane și momente în care singura „strategie” e relaxarea.
Abia aștept să ne cunoaștem pe drum!
Diana manuela:
Salutare, bine v-am găsit. Eu sunt Diana, noua apărută pe aici în căutare de oameni faini și dornici de drumeții și calatorii. Sunt din Cluj-Napoca, am 41 de ani :)
admin:
Tuturor celor nou inscrisi, "bine ati venit"! :flori: Va asteptam la evenimente, in excursii, vacante. Locuri inca mai sunt, pentru a va ajuta, am transmis newslettere cu excursiile la care se pot face rezervari.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă