Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Camtin:
Buna, ma numesc Camelia locuiesc in Constanta, am 49 de ani , iubesc viata si calatoriile. Sunt singura pentru ca asa imi doresc in acest moment.
mausmnk:
Salut!
Marius, 37 ani. Sper sa cunosc in realitate o parte din voi.
Andanda:
Buna,
Sunt Iulia, 58 de ani, dornica de compania oamenilor optimisti si pozitivi. Am calatorit in multe locuri dar inca prea putin fata de cat as dori. Sunt singura de 7 ani ca urmare a decesului sotului. Cred ca in compania unor oameni placuti orice calatorie te imbogateste cu mai mult decat experienta cunoasterii locurilor vizitate iar eu asta imi doresc intrand in acest club. Va doresc tuturor sa va impliniti cat mai multe dorinte.
Florentina Sandulescu:
Bun găsit tuturor,
Sunt Florentina, 60 ani, divorțată.
Am convingerea că prin înscrierea în aceasta comunitate deschid un nou și frumos capitol în viața mea, în care să călătoresc în locuri minunate,în compania unor oameni frumoși.
Toate cele bune vă doresc!
caluian maricela:
Bună!
Sunt inscrisă la croaziera-FIORDURILE NORVEGIENE-cu plecare pe 08 iulie ac; va fi prima mea experienţă cu acest grup, sper că nu şi ultima.
As vrea sa stiu daca sunt aici si alti participanţi la această excursie, poate cu experienţă în croaziere-pentru mine va fi un debut şi aş aprecia nişte sfaturi.
Altfel, abia aştept să vă cunosc!
Cu pretuire,
Cella
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă