Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (905/930) > >>

Rodica_I:
Bun venit, Valentin!
Bun venit, Daniel!
Bun venit tuturor noilor inscrisi!
 :flori:

Va sugerez sa cititi cu atentie fiecare actiune la care doriti sa participati si apoi urmariti pe forum .
Nu uitati ca in fiecare actiune sa puneti in bagaje pantofiori de dans  *|* si rucsacul cu voie buna sa nu lipseasca....
In rest relaxați-vă și lăsați copilul din dumneavoastră să se manifeste!

IoanaGhi:
Hello,

La multi ani! Un 2023 cu spor si veselie!

Ioana, 45 ani... sau for... ever young cum s-ar traduce in engleza. Bucuresti *|*.
Astept sa va cunosc!

Mirela Pana:
Salutare,

Mirela sunt, 44 de ani, si ma bucur ca am reusit sa ma alatur acestei comunitati. Urmaresc de ceva timp actiunile voastre, doar ca mi-a lipsit determinarea. Anul acesta am gasit-o si ne vom intersecta in patru actiuni…deocamdata🙃 Abia astept sa va cunosc! Sa va fie anul cel putin la fel de frumos pe cat vi l-ati imaginat!

O imbratisare virtuala pentru moment!
Seara buna,
Mirela

admin:
 :flori: Bine ai venit si...devenit activa in club! Daca esti o persoana in profilul descris de noi, adica sociabila, comunicativa, deschisa cu siguranta iti va placea aici. Noi ca organizatori, impreuna cu insotitorii de grup facem tot posibilul pentru a pastra atmosfera frumoasa si de bun simt din excursii si de la evenimente.

xannt:
Buna,

Sunt Catalin, am 51 de ani, din Bucuresti. Sunt vegan, pasionat de spiritualitate si dezvoltare personala. Abia astept sa calatoresc cu voi!

Toate bune,
Catalin

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă