Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Sarmasag:
Buna ziua la toti membrii clubului !
Sunt Leonora-Maria, nou intrata in club.
Vreau sa ma inscriu IN EXCURSIA PENTRU REVELION IN BUCOVINA. Sper sa cunosc persoane placute cu care sa ne simtim bine.
Cristi Vank:
Buna seara,
eu sunt Cristi, jurist, divortat si, evident, singur,....si devreme acasa ;D
Methos:
Bună seara!
Eu sunt Dan, locuiesc în apropiere de Galați, am 38 de ani, nu am fost căsătorit niciodată și nu am copii.
Deoarece nu îmi place să călătoresc singur, am fost curios să aflu dacă există și la noi în țară astfel de excursii pentru singles și, după o scurtă căutare pe Google, am găsit acest grup. Pare interesant, așa că sper ca într-o zi să-i cunosc pe viu pe unii dintre voi și să avem parte de momente plăcute!
Toate cele bune!
krondia:
Bun venit tuturor! *|*
Primul pas l-ați făcut, acum urmeaza partea frumoasa: excursiile, amintiri si noi prieteni :)
Vă asteptam alaturi de noi *|*
singlewoman:
Bună,
Sunt nou venită aici, sper să-mi fac curaj pentru a merge cu voi în vacanțe, nu sunt obișnuită să merg singură undeva, dar de câteva luni am divorțat și voi fi nevoită să o fac.
Sunt o persoană sociabilă, puternică, independentă, am preocupări spirituale, sunt interesată de evoluție și dezvoltare personală.
Mi-aș fi dorit să mai gșsesc locuri pe undeva de Revelion, dar se pare că am venit cam târziu anul ăsta...nu mai sunt locuri.
Nu știu încă de unde să încep, adică în care vacanță să mă înscriu pentru început, poate mă sfătuiește cineva. Poate mai întâi în țară, mă gândesc, să am ocazia să cunosc pe câțiva dintre voi și apoi să continui cu cele din străinătate...
Salutări tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă