Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (10/932) > >>

Laura:
Am pierdut capsunica pe drum, Gigi? sau nu se simte in largul ei in acest subiect? hai s-o strigam sa vina inapoi! CAPSUNIIIICAAAAA!!!!!!!

Laura:
Noapte buna! keep in touch!

capsuna:
Nu chiar toti s-au retras, unii au fost doar un pic plecati.

capsuna:
Dar intradevar si eu ma pregatesc de somn, caci maine plec catre capitala cu trenul, ca deh, sunt pieton, iar la 5 ma trezesc.
Asa ca noapte buna
si ....pe maine

admin:
Nu te invidiez Capsuna pentru drumul pe care trebuie sa-l faci cu trenul. Pe frigul asta si cu conditiile CFR...
Tocmai m-am trezit, este 7.00, imi beau cafeaua, am ascultat de pe youtube Dolly Parton cu Jolene si am intrat intr-o stare placuta de week-end. Grupul pe care il am la Sibiel, s-a distrat de minune, au dansat pana dimineata, asa ca se vor trezi tarziu. Sunt pentru a treia oara acolo, deci deja sunt de-a casei si nu trebuie sa intervin prea mult direct ci doar prin baietii pe care-i am. Am sa dau totusi o fuga pana acolo, vad daca ce le-am organizat pentru astazi se potriveste cu starea lor de dupa chef, poate mai schimb ceva, iau o gura mare de aer din acela, care numai padurea de munte poate sa-l dea si ...inapoi la caldura.
Programul tau care este Laura?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă