Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
MOT:
Multumim Gigi Cindea!
Sunt nou membru al acestei comunitati si vreau sa adresez felicitari pentru initiativa !
Am participat la o excursie, a fost minunat, oameni frumosi, atmosfera relaxanta, calda, Diana a fost un ghid exceptional! Continuam!
O zi minunata tuturor!
Carmen Ghituleasa
krondia:
Bun venit tuturor!
Sa ne vedem cu bine in noi si noi actiuni :)
Multumesc, Carmen, pentru aprecieri! Conteaza mult feedbackul pentru intreaga echipa care sustine acest proiect.
Și da, continuam! Chiar a fost fain in Harghita, ne vedem la Bari *|*
Zile faine, profitati de timpul liber, viata este frumoasa! :thumbup:
raluca.p:
Buna tuturor,
Raluca din Brasov, aici! Care merge cu masina! @Vik ;)
Incerc din nou sa ajung in prima excursie; m-am inscris, am platit... sper sa si ajung! Ca data trecuta (anul trecut, prin aprilie, mi-au fost stricate planurile de situatii neasteptate). Anul asta... :dance:
Deci, ne vedem in Tara Luanei pe 14.10. :)
:flori:
raluca.p:
--- Citat din: Ben din Duminică, 26 Iunie 2022, 15:40 ---Pasionat de fotografie, istorie și …călătorii, avid ascultător de muzică (jazz & rock și câteva genuri conexe).
Am găsit din întâmplare acest loc și am fost curios, apoi intrigat de reguli, dar convins destul de repede. Așa cum au spus și altii, e un concept foarte interesant și cred că tocmai aceste reguli au făcut ca Singles Camp să funcționeze foarte bine și să nu se transforme în altceva.
Deocamdata cercetez zona (fac research cum se spune acum) să văd dacă pot contribui și eu cu ceva. Excursii ceva mai încolo (deocamdata îmi face cu ochiul una destul de îndepărtată – Andaluzia și Nordul Marocului, dar aproape sigur mă înscriu până atunci și la altceva).
--- Terminare citat ---
https://www.eventim.ro/ro/bilete/jazz-at-bran-castle-2022-castelul-586561/event.html
Ben:
Acolo as fi daca locatia era mai apropiata de mine. Sunt minunate festivalurile de vara in aer liber care se tin in locuri superbe. Adauga un ingredient special muzicii. Asculti jazz, Raluca?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă