Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
jordache:
Revin pentru deplasarea la Paltinis: astept propuneri pentru grupaj. Poate se va gasi totusi cineva din Bucuresti sau Ilfov! :) *|*
Email: inbox.idan@gmail.com
krondia:
Salut Dan!
Discutiile despre excursii, inclusiv grupaje, au loc pe firul de discutie alocat acestora. In cazul excursiei de la Păltinis, aici: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3566.0.html
Aici am mutat si primul tau mesaj.
Cu siguranta se va gasi o solutie.
Lulu-tui:
Buna seara…Mihaiela este numele meu și încă încerc sa mă familiarizez cu tehnologia..mulțumesc pentru acceptul in grup,sunt convinsă că voi avea multe de văzut si de învățat cu voi..cât despre mine nu sunt multe de spus….sunt single si deja incomodez sau sunt in plus in vacante cu prietenii toți familiști,vă urmăresc de ceva timp dar nu am făcut pasul pana acum sa ma alătur grupului.sper si sunt convinsă ca va fi ceea ce imi lipsea..aștept cu nerăbdare prima acțiune împreuna cu membri grupului.
VioreX:
Ziua buna tuturor. Chiar și celor aflati in excursii in acest moment, pe care de altfel ii invidiez constructiv caci se distrează pe când eu inca nu :)
Sunt Viorel din Bucuresti, separat de ceva vreme, deci single. Abia astept prima excursie ca sa văd dacă ma mai țin picioarele :)
gabimo:
Buna ziua. Sunt Gabriela. Cineva spunea ca e bunicuta grupului. Se pare ca ma alatur si eu acestei categorii, doar ca varsta. Ca mentalitate NU. Sunt o persoana destul de retrasa. Sper sa rezolv problema alaturandu-ma acestui grup care mie imi pare foarte ok. Deja m-am inscris pentru 2 participari, una in tara si una in afara. Deabea astept sa cunosc oameni noi si "frumosi".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă