Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (888/933) > >>

Valimaria:
Bun găsit, prieteni!
Sunt Vali-Maria din Timișoara, „pensioneră”, pesemne ”Bunicuța” grupului, dar cred că  voi fi...acceptabilă”! Doar și Moș Crăciun poate fi „cool” pentru toți!
Zile senine!

CRIS70:
Buna seara si bun gasit in noul an pe care il doresc minunat tuturor.M-am inscris de curand in grupul vostru frumos,mi-ar fi placut sa va fi descoperit mai demult,ideea voastra este absolut minunata.M-am inscris si in excursia in Mica Elvetie,din pacate in momentul in care am efectuat plata locurile erau ocupate dar ,daca renunta cineva la loc sunt tare dornica sa ma alatur grupului asa ca am lasat avansul in contul agentiei de turism.O sa urmaresc aici, pe forum,poate am noroc.Dupa cartea de identitate am 51 de ani,dupa emotii cred ca doar vreo 15,copiii(2 la numar) ma contrazic si ma incurajeaza sa zbor.Va doresc vacante placute cu oameni frumosi si zambitori!

admin:
Bine ati venit!  :flori: - tuturor celor nou intrati in club. Va doresc sa gasiti aici ceea ce va asteptati si doriti de asemenea sa aveti un an nou minunat, cu prieteni multi in jur.

jordache:
Buna seara si bine v-am gasit! Sunt nou aici, m-am si inscris pentru excursia din februarie la Paltinis si de-abia astept sa am prima experienta in interiorul acestui numeros grup! :)

jordache:
Mai putin de o luna pana la excursia la Paltinis. Sa ma prezint: ing constructor, 60 de ani, locuiesc singur langa Bucuresti. Ar fi bine sa aflu cine mai merge la Paltinis!! Deasemeni, as dori sa aflu cine din Bucuresti mai merge, in scopul de a ne asocia cativa intr-o masina. Cum s-ar spune, grupaj. emailul meu: inbox.idan@gmail.com

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă