Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (887/933) > >>

costi31:
 Bună seara , Sper că nu afectează cu nimic prezentarea noilor intrați , bine ați venit ! Vă doresc calatorii  palpitante cu oameni frumoși , voioși și plini de viață .
Abia aștept să ne cunoaștem , vă salut cu mare drag !  :thumbup:

July:
Buna seara! Felicit inițiatorii acestui proiect! Mi se pare grozava ideea și de aceea nu am stat mult pe gânduri și m-am alăturat grupului. Va spun tuturor bun găsit și activități minunate împreuna! Cine sunt eu? Un om cu bune și rele, cu trecut și viitor, căruia ii place sa trăiască in prezent. Sunt psiholog, am 53 ani, divorțată, doi copii, moldoveanca din Barlad, îmi place sa descopăr frumosul din oameni și iubesc sa călătoresc.

Biscuit:
Buna dimineata!
Cu ceva timp in urma, am mai fost pe aici, acum am revnit pentru minunatele excursii organizate și pentru oamenii minunati pe care i-am intalnit!
Biscuit vine de la numele pisicului care tocmai circula pe langa mine si fiind in pana de idei pentru Nikname, l-am adoptat ( sper sa ne se supere).

CrisMeg:
Bună,

Sunt Cristina, din Iași, din 1973 :-).
Single din 2010, cu scurte pauze.
Îmi plac excursiile de tot felul, iar în ultimul timp, poate de când cu pandemia, îmi este din ce în ce mai greu să mă sincronizez cu prietenele mele care sunt parte a unui cuplu.
De aceea am revenit în acest forum; am mai vizitat site-ul acum câțiva ani, dar nu am participat la nici un eveniment.

Deja sunt în căutare de persoane din Iași, interesate de excursia din februarie 2022 în Piatra Craiului.
Pe curând,
C

Andrei Alexandru:
Buna seara, ma bucur ca exista un asemenea loc, unde se pot întâlni si oamenii care nu au pe cineva in viata lor. Ma numesc Andrei Alexandru, am 38 ani, sunt un om normal, cu obiceiuri normale, doresc sa imi fac prieteni noi si sa am suficient timp sa călătoresc alături de voi.
Imi pare bine sa va cunosc virtual si de abia aștept sa va cunosc si in realitate.
Seara faina sa aveți!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă