Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (877/933) > >>

krondia:
Bun venit tuturor noilor inscrisi! Primul pas l-ati facut, felicitari :flori:
Conteaza mult sa fiti familiarizati cu forumul. Aici se transmit informarile, aici au loc discutiile despre excursii. Va recomand sa cititi intordeauna cu atentie programul actiunilor, pentru a fi siguri ca sunt ceea ce va doriti, ca aveti asteptarile corecte :)

Scrieti cateva cuvinte si pe topicurile destinate excursiilor, mai ales daca sunt excursii interne si nu se asigura transportul. Pe forum se creeaza si grupajele auto.

Iulia, noi ne vom vedea in august in Retezat, ar fi fain sa-ti anunti prezenta si pe firul de discutie al excursiei.

Zile frumoase de vara tuturor!  *|*

Aurii:
Buna, Aurora imi pare bine, incantata sa va cunosc!:)

Iulia Chichisan:
Multumesc krondia :) pentru calduroasa primire! :thumbup:

Am aruncat o privire pe forumul: Retezatu Mare, raiul drumetilor și „Castelul din Carpați" 19 - 22 august 2021. Multumesc pentru sugestie, am sa fac un bun uz de ea. 8)

Yulii:
Buna, sunt Iulia din Bucuresti si ma bucur ca v-am descoperit! ma gandeam sa particip a o prima excursie, in Transfagarasan...mai sunt doritori aici? sa ne cunoastem mcar on-line, in prealabil?:)

Anyta:
 :) Salut tuturor!
M-am inscris ieri in Singles! Si sper sa fie fun!
Am citit aici mesajele voastre, si am convingerea ca sunteti un grup dinamic, vesel!
Eu asa ma consider!
M-am inscris deja si intr-o excursie Mykonos, platit si avans azi fiind ultima zi, astept un semn de la agentie!
Va imbratisez pe toti cu drag si-mi doresc ca "parteneriatul" dintre noi sa fie "furnizor" de veselie !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă