Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
admin:
In primul rand bine ati venit tuturor celor nou intrati in grup! Zile si calatorii frumoase!
In al doilea rand, trebuie ca admin sa atrag atentia Danielei I ceva ce este specificat in regulamentul forumului: adresa de Email, nr. telefon, Facebook etc se pot posta DOAR la topicul excursiei la care v-ati inscris si doar pt formarea de grupaje. Am sters adresa pe care ai postat-o.
popescuvasilicaelena:
Buna.Sunt Elena din HD si cum sunt noua pe aici inca nu stiu ce inseamna exact ac. site. Butonez , butonez..
Zi frumoasa !
DanaT:
Buna.
Sunt Dana, divortata, am 46 de ani si o fiica studenta in UK. Locuiesc de putin timp in Bucuresti si incepand de acum fac parte din aceasta frumoasa comunitate. Va imbratisez pe toti si va doresc sa aveti o seara relaxanta!
Daniela.I:
--- Citat din: admin din Luni, 10 Mai 2021, 06:42 ---In primul rand bine ati venit tuturor celor nou intrati in grup! Zile si calatorii frumoase!
In al doilea rand, trebuie ca admin sa atrag atentia Danielei I ceva ce este specificat in regulamentul forumului: adresa de Email, nr. telefon, Facebook etc se pot posta DOAR la topicul excursiei la care v-ati inscris si doar pt formarea de grupaje. Am sters adresa pe care ai postat-o.
--- Terminare citat ---
Da, imi cer scuze! Nu am dorit decat sa contactez persoane din zona ca sa pot ajunge mai usor la destinatie.
tudorb:
Salutare tuturor,
Sunt Tudor, am 36 de ani si momentan locuiesc in Targu Mures.
Lucrez pe marketing, graphic design si web design la o firma din domeniu auto extinsa la nivel national.
Am ales sa ma alatur Singles Camp deoarece pare sa fie mediul potrivit pentru persoane singure ca si mine care cauta parteneri de calatorii si socializare.
Sper sa ajung sa cunosc pe cat mai multi dintre voi.
Zi faina! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă