Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (865/933) > >>

costi31:
Bun venit Daniela , probabil în profesia ta romantismul nu prea are ce căuta, in schimb aici și în viața particulară el este o calitate  ;)
Bucură-te de ea oriunde te vei afla ! :bow:  :flori:

Ferretti550:
Bunà ziua,
Incers sà descopàr cum functioneazà sit-ul si mesageria. Deci nu tragetzi in "scriitor" dacà fac prostioare ! Eu sânt Doru, si grupul mi-a fost recomandat de o prietenà din Bucuresti. Cum locuiesc mai departe, nu cred cà voi participa le multe iesiri ale grupului. In schimb, sânt motivat pentru vacantzele de schi si càlàtoriile mai îndepàrtate. Sà treacà si "zavera" asta cu Covidul si ne vom întâlni cu sigurantzà.
O zi bunà tuturor ;)

Nic:
Vă salut!
Mă alătur grupului vostru minunat în speranţa că pandemia asta nenorocită se va sfârşi în curând şi vom putea din nou să călătorim şi să legăm noi prietenii. În mediul real, că prietenii virtuali sunt buni, nimic de zis, da' aşa... cum e bună berea fără alcool şi cafeaua decofeinizată.  :oops:
Sunt braşovean, 49 de ani, lucrez ca freelancer IT, îmi place să citesc şi să scriu. Cam atât deocamdată.  :coolsmiley:

Letitia:
Buna, mă bucur ca v-am descoperit si ca m-am alăturat acestui grup. Am văzut postări minunate despre excursiile pe care le organizați si abia aștept sa va cunosc personal.
Sunt o persoana activa, single, dar sociabilă si îmi place sa vizitez locuri noi.
Va doresc un Weekend plăcut, keep safe si sa ne vedem curând!
Letitia

Louie:
Bun venit noilor intrati in comunitate! :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă