Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Silver Wolf:
Buna Seara,
Eu sunt Mihai, sunt singur- aproape singur de 6 ani, Sunt antreprenor, am o situatie materiala buna, dar nu am noroc. Inainte ca femeile sa se indragosteasca de mine, se indragostesc de banii mei. Am obosit sa mai caut si acum vreau sa ma inscriu intr-un club unde sa socializez in special in weekend-uri. Am 52 de ani si o fiica maritata la Craiova.
krondia:
Bun venit noilor înscriși !
Vă așteptăm alături de noi! *|*
Valentin_BV:
--- Citat din: Silver Wolf din Sâmbătă, 29 August 2020, 23:40 ---Buna Seara,
Eu sunt Mihai, sunt singur- aproape singur de 6 ani, Sunt antreprenor, am o situatie materiala buna, dar nu am noroc. Inainte ca femeile sa se indragosteasca de mine, se indragostesc de banii mei. Am obosit sa mai caut si acum vreau sa ma inscriu intr-un club unde sa socializez in special in weekend-uri. Am 52 de ani si o fiica maritata la Craiova.
--- Terminare citat ---
Sa iti traiasca fericita fata !
Mihai, dar tu esti omul de care se indragostesc femeile, cu realizarile tale de o viata, cu felul tau de a fi ... este frumos sa poti darui, orice femeie cauta si isi doreste sa fie rasfatata, bine ca se poate. Nu sunt in masura sa dau sfaturi, Doamne fereste !, dar viata si lumea este frumoasa tocmai asa un pic nedreapta ... Femeilor le este greu totusi intr-o viata a barbatilor care conduc si fac ... numa' de premarie sa te feresti si gata ! ;D ;D ;D
RODICA - Craiova:
Ehhhh, am reusit s-o fac si p-asta! ...sa ma inscriu, zic! :)))) Cum ma numesc...vedeti deja! Pentru ce sunt aici? ... fix aceleasi motive pentru care sunteti si voi!
Sa calatoresc impreuna cu voi ... sa radem!
Sa conversam cate-n luna si-n stele ... sa radem!
Sa ne sfatuim daca simtim nevoia ... sa radem!
SA TRAIM DIN NOU ... si sa radem!
Deja zambiti? E clar, suntem pe drumul cel bun! Intr-o zi o sa radem din nou!
Eeee...acu' sa vad daca reusesc sa postez!
Louie:
Buna Rodica! :)
Bine ai venit in grupul nostru! :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă