Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (854/933) > >>

krondia:
Liliana, cu plăcere!
Ai fi surprinsă să vezi câte secrete mai au zonele pe care le crezi arhicunoscute. Mi se intampla chiar si mie in locuri pe care le străbat frecvent.
Distractie plăcută la Brăila!

sagittarius:
Diana, ai dreptate....e ca la invatat de soferie: intai te holbezi numai la bord si abia apoi incepi sa observi cum ca nu esti singur in trafic si ca ai face taaaare bine sa-ti directionezi superbii tai ochisori catre lucruri mai importante, 'inexistente' in prima faza!
Da, este o faza de explorare, alta de studiu si alta de aprofundare....am sa tin cont de asta in viitoarele mele alegeri! Multumesc! :flori:

Acum o sa-ti spun un secret: am cochetat cu ideea de a ma inscrie la evenimentul de la Sighisoara, de 8 Martie, insa, din pacate, am cochetat prea mult si am pierdut trenul....ca nu mai sunt locuri!  :'(
La fel am patit si cu cel de la 7 Scari, asa ca....macar Braila s-o 'nimeresc', pe principiul ''a nimerit orbu' Braila'', nu?   :yeah:

george40:
Salut,pentru evenimentul Fascinantele Chei ale Nerei,mai este cineva din Craiova sau inprejurimi?

Geosibiu:
Salut. Eu sunt George din jud Sibiu si ma bucur sa ma alatur voua. O zi frumoasa.

Wanderer:
@Sagittarius - vezi ca renunta cineva la un loc la Carnavalul de la Sighisoara, de 8 martie.
Intra pe pagina actiunii si vezi pe ultima pagina, a postat azi. - parca Adina o cheama, cu nick adicroi sau asa ceva.
Succes!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă