Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 03 Mai 2011, 09:10 ---Cu bucurie am descoperit fotografia lui optimus sum cu el si cu acordul lui am deschis acest topic pentru cei care doresc sa posteze fotografii cu ei !
Voi face si urmatoarele precizari:
1. nu suntem un site matrimonial
--- Terminare citat ---
bine ca mi-ai spus! ma si vedeam vanat peste tot si petzit necontenit >:(
--- Citat din: almi_gabi ---2. targetul social sunt indivizi solitari care doresc sa socializeze intr-un mediu civilizat
--- Terminare citat ---
solitari si solidari :)
--- Citat din: almi_gabi ---3. se promoveaza turismului de grup pentru oamenii singuri
--- Terminare citat ---
si daca doi singuri decid sa...? :-\ nu e bine >:( propun ca la fiecare excursie sa avem langa noi politisti antimatrimoniali. astia vor supraveghea necontenit excursionistii si excursionistele, iar cand vor vedea ca un flacau si o domnisoara sunt prea apropiati... hopa! ce faceti aici? aveti vreun gand? >:( hai, rupeti randurile! >:(
optimus sum:
mai silviu...nebunaticule..."mai e unii frate" care se culca cu nevasta prietenului lor si li se pare moral ...nu-i condamn , dar nici nu-i aprob...am venit pe site aici tocmai pt ca nu am intentia sa ma combin si daca este sa o fac, poate o fac in afara grupului de prieteni de aici . poate ca mine sunt mai multi, daca intelegi ce vreau sa spun ?
iulia17:
gabi, ce tare e poza aia!! ce cautau oamenii aia albi acolo??
micaela:
e super fotografia asta. :D
optimus sum:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă