Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (843/933) > >>

lonelywolf:
Buna,numele meu e Gyula Szigeti si sint din Covasna.Am participat si eu pentru prima data la o intilnire SC  la tg. mures si vreau sa multumesc echipei de organizare  pt aceasta frumoasa experienta,cu exceptia unui mic incident care s a datorat probabil numelui meu unguresc totul a fost foarte ok. :thumbup:                                                                                                                                                             

Optimista:
Optimista, m-am inscris la Revelion 2020, cu emotie, datorita distantei din Bacau.
Avem microbus direct la dus , dar la intoarcere se pierd  4 ore de stat cu grupul.
Daca merge cineva din Bacau la revelion, sunt fericita sa pot contribui la transport, eliminand acest inconvenient.
Va multumesc respectuos si...fie sa traim un revelion miraculos!!!  *|*

krondia:
Optimista, bine ai venit!
Cel mai bine scrie mesajul si pe firul de discutie destinat Revelionului, sunt mai mari sansele ca mesajul tau sa fie receptionat.
Petrecere placuta!

dana28:
buna
dupa mai multe incercari am reusit ...... sociabila  si astept sa cunosc comunitatea in care am intrat 8)
.....

krondia:

--- Citat din: Optimista din Vineri, 06 Decembrie 2019, 09:54 ---Daca merge cineva din Bacau la revelion, sunt fericita sa pot contribui la transport, eliminand acest inconvenient.
Va multumesc respectuos si...fie sa traim un revelion miraculos!!!  *|*

--- Terminare citat ---

Am mutat intrebarea ta pe firul de discutie dedicat actiunii de Revelion, ai acolo un raspuns

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2955.msg142196/topicseen.html#msg142196

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă