Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
laura_irina:
--- Citat din: Laura P din Marți, 29 Octombrie 2019, 11:12 ---Buna, sunt Laura si sunt din Bucuresti. M am familiarizat in mare cu tot ce presupune acest site dar am o intrebare . Nu exista un grupulet facut cu fete de varsta mea care sa iasa in oras, la un restaurant, la un film etc? M am despartit recent de prietenul meu dupa 4 ani si nu am cu cine iesi in oras. Toate prietenele mele sunt casatorite, au copii si prefera sa iasa in cuplu .
--- Terminare citat ---
Te salut cu drag! eu am fost incantata de colegele si colegii de excursie, am fost doar la Omu' cu grupul format aici pe site. Si am ramas in legatura cu cineva din Bucuresti, pt eventuale iesiri de week-end, atunci cand nu merg in excursii. Iti doresc multe vacante si iesiri frumoase! Laura ,45 de ani , tot din Bucuresti
CARMEN ERICA:
--- Citat din: laura_irina din Vineri, 01 Noiembrie 2019, 12:59 ---Te salut cu drag! eu am fost incantata de colegele si colegii de excursie, am fost doar la Omu' cu grupul format aici pe site. Si am ramas in legatura cu cineva din Bucuresti, pt eventuale iesiri de week-end, atunci cand nu merg in excursii. Iti doresc multe vacante si iesiri frumoase! Laura ,45 de ani , tot din Bucuresti
--- Terminare citat ---
Imra:
Bună dimineața!
Eu am aflat de voi de la o colega de birou.
Va mulțumesc pentru acceptare alături de voi.
Îmi doresc sa dobândim împreună multe amintiri frumoase. :)
roxanap61:
Buna ziua tuturor. Numele meu este Roxana, sunt noua in acest grup si ma bucur ca am aflat de voi.
Ce caut? Sa socializez, sa particip la diversele actiuni organizate si sa cunosc oameni noi. Sunt singura, am 47 de ani si sunt o iubitoare a drumetiilor montane, a calatoriilor. M-am inscris la 'Pasi in zapada si traditia saseasca- Fuga Lolelor" din 24 - 26 ianuarie 2020. Abia astept sa va cunosc.
John G:
John G
Salutări CLUB SINGLES!
Mă bucur că v-am descoperit și doresc sa fac parte din comunitatea domniilor voastre.
Îmi doresc să petrec alaturi de dv. momente memorabile și intenționez să încep cu revelionul 2020 daca va fi posibil.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă