Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (839/933) > >>

camelia fey:
Buna tuturor! ... sunt din Rm.Valcea si am reusit sa ma inscriu pt Revelion 2020, desi as fi dorit si la unele evenimente din oct si nov 2019, dar se pare ca rezervarile trebuiesc facute din timp, fiindca se ocupa f repede locurile... abia astept sa va cunosc, bineinteles pe cei care participa la evenimentul dintre ani.... daca este cineva din zona mea si doreste sa ajunga de revelion la Tg.Mures, eu am masina si nu vreau sa conduc tot drumul singura... astept cereri pt transport ... cu drag Camelia!

...

Alice LaLaLand:
Sunt nouă pe aici,sunt nerăbdătoare să cunosc oameni frumoși,să petrecem împreună clipe de neuitat. Sunt singură dar nu singuratică,iubesc viața si bucuria mea vreau să o împart cu cei optimiști,veseli si cu experiențe frumoase,să socializăm si petrecem vacanțe nebune :)))

Laura P:
Buna, sunt Laura si sunt din Bucuresti. M am familiarizat in mare cu tot ce presupune acest site dar am o intrebare . Nu exista un grupulet facut cu fete de varsta mea care sa iasa in oras, la un restaurant, la un film etc? M am despartit recent de prietenul meu dupa 4 ani si nu am cu cine iesi in oras. Toate prietenele mele sunt casatorite, au copii si prefera sa iasa in cuplu .

Cristian Silviu:
Felicitari initiatorilor ptr acest proiect interesant de care am aflat de curand datorita situatiei in care sunt...Ma numesc Cristian,am 44 de ani,divortat si singur.Am incercat sa merg si eu in aceasta perioada cu voi dar din pacate nu mai sunt locuri.Voi astepta cu drag si nerabdare urmatoarele ocazii... :giggle:

Alice LaLaLand:
M-am înscris la Revelion 2020! Vine cineva cu mașina  din București? Drumul in doi e mult mai interesant si timpul trece mai repede😀

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă