Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (837/933) > >>

Ela Adela:
Salutare grup,as vrea sa ma inscriu intr.o excursie interna dar am observat ca s.au cam ocupat locurile si vad ca nu prea este transportul asigurat (cum este cu transportul?),daca se elibereaza un loc m.ar interesa,nr tel.0723321900,va multumesc si abia astept sa va cunosc

Andanda:
Zi buna tuturor! Ma numesc Ruxanda si sunt singura de peste 3 ani. Imi place foarte mult sa calatoresc, am facut asta si pana acum dar cred ca stiti si voi ca atunci cand calatoresti intr-un anturaj numai cu familisti sunt si momente in care te simti un pic stingher. Sper sa am ocazia sa calatoresc cu voi si sa ma imbogatesc cu experiente si amintiri de neuitat  :)

Armanis:
Salutare , foarte misto ideea , forumul si par ok si participantii la aceasta comunitate.
Eu sunt din Constanta , sunt singur , am avut ceva reticente la forum dar am citit mai mult prin el si pare ok.
M-ar interesa si pe mine petrecerea de sfarsit de an, poate daca ar mai fi oameni din Constanta sa mergem impreuna , chiar imi doresc ceva diferit decat petreceri anoste, insipide , etc.

Ela58:
Bună ziua! Mă numesc Consuela, am 58 de ani și sunt din Iași.
Îmi place foarte mult ideea acestui site care oferă persoanelor singure posibilitatea de a participa la diferite evenimente. Deși sunt extrem de activă și nu prea am timp liber, îmi doresc să mă înscriu, măcar din când în când, la activitățile voastre. Pentru început, îmi doresc să particip la Revelion 2020, deși nu cunosc pe nimeni din grup.

Gcerchia:
Buna tuturor,

Eu sunt Gabriela, am auzit de site-ul asta de la o prietena.
Sunt tânăra”  ;) pensionara, din Bucuresti, sunt o persoana activa, amatoare de drumeții, excursii si evenimente culturale.

Aștept notificările evenimentelor viitoare.
Mulțumesc,
Gabriela

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă