Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
LAURAL:
Buna ziua si bun gasit !
Azi am descoperit acest grup si nu va pot spune cat de incantata sunt ca exista acest concept si la noi (stiam ca exista ceva similar in alte tari), lucru pentru care va felicit. Sunt "single" dar nu singuratica, imi plac calatoriile, oamenii de calitate, petrecerile si sper sa iau parte cat de curand la una din calatoriile afisate.
stefanel:
Bine v-am găsit pe toți!
Mă supun și eu cutumei de a mă prezenta: sunt din Timișoara, am 52 de ani, sunt pensionar, deci am timp berechet, și evident îmi plac călătoriile.
Sper să fie o experiență plăcută!
Gabbryela:
Buna tuturor ! Cu emonitie astept data de 22 august! :)
cozmyn1:
--- Citat din: ada81 din Luni, 04 Iunie 2018, 11:21 ---Buna ziua,
Se pare ca suntem tot mai multi din centrul tarii, Brasovul din cate observ este tot mai bine reprezentat aici, dar oricum bun venit tuturor.
:)
--- Terminare citat ---
Salut,
Si eu sunt Cosmin am 37 ani si sunt tot din Brasov. Deja am fost la a 2-a excursie cu SingleCamp, ultima fiind acuma in August pe Transfagarasan. A fost un weekend superb cu distractie maxima si oameni faini! Urmatoarea mea excursie o sa fie tot acuma in August in Delta Dunarii!
Distractie maxima la toti, si astept sa cunosc cat mai multi si din Brasov in excursii! Pana acuma nu am cunoscut pe nimeni din Brasov.... :)
Iarina:
Buna dimineata! Dupa indelungi ezitari m-am inscris in acesta comunitate. Sunt Iarina, am 50 de ani, sunt divortata. Ma bucur ca am gasit intamplator acesta comunitate reunita pentru un scop minunat - acela al calatoriilor. Felicitari membrilor fondatori pentru initiativa si pentru sustinerea proiectului. Sper sa reusesc sa aleg prima mea calatorie alaturi de voi si sa imi fac timp in viitor pentru noi calatorii. Sunt inginer si economist dar invat mereu ceva nou despre muzica, arta, istorie, traditii, pictura si nu numai. Multumesc membrilor fondatori.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă