Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
luminitaciobanu:
Multumim pentru urarea frumoasa de primire, Wonderland!😀
Cristina73:
Va spun si eu bine v-am gasit pe toti, celor noi si celor mai de demult in acest grup! 🤗🤗😘
Cristina73:
Lia, si eu sunt din Brasov.
Prima mea excursie cu grupul o voi face la sfarsitul acestei luni, in Cinque Terre. Abia astept.
ANCUTA66:
Buna seara tuturor! De cateva zile tot citesc regulamente, informari , conversatii de pe forum si in final m-am inscris in acest grup , bineinteles cu emotii si dorinta de a va cunoaste. Tot ce am citit in aceste zile mi-a inspirat incredere si senzatia de organizare pana la ultimul detaliu, de disciplina dar si de atentie si respect pentru fiecare participant. Sunt din Cluj, am 53 de ani si, cu bucurie si speranta ca mi-am "largit" familia m-am inscris in excursia Delta Dunarii cu plecare din Brasov (18-21.07). Sper sa fie numai inceputul..... Weekend frumos tuturor!!!
Rozalia S:
Bun găsit tuturor :),
Rozalia mă numesc, am 44 de ani, sunt din Bucuresti, economist. M-am înscris în grup anul trecut prin vară, dar nu am îndrăznit să și aplic pentru una din excursii, deși aș fi vrut, parcă, să le fac pe toate :))).
Am îndrăznit, până la urmă, să mă înscriu la excursia din Deltă, din august :yeah:
Am observat că s-a creat o secțiune pentru acea excursie, mă aștept să vorbim acolo mai multe. Încă mă familiarizez cu acest forum :giggle:
Am ceva emoții, dar sunt încântată că voi ajunge în sfârșit acolo.
O săptămână reusită să aveți ! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă