Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Aymee:
Bine ca v-am gasit!
Bun, dar poate avem aceleasi raspunsuri!D-abia astept sa mergem in excursie, imi place ca sunt frumos valorificate si o sa ne imbogatim, pe langa suflet, si *|*cultura locurilor vizitate. *|*
Chiar nu am timp de plictiseala, imi mai trebuie o viata sa pot face cate imi doresc! :)
Valaentius:
Hello si bine v-am gasit. Sunt Robert, 37 ani, divortat, curios sa cunosc oameni si locuri noi. Tind sa fiu rezervat la inceput, dar cu persoanele potrivite devin foarte extrovertit. Sunt economist de formare si interesele imi graviteaza in jurul subiectelor: idei de afaceri, muzica, principii de viata, limbi straine, wellness si fitness. M-am inscris in excursia Poiana Narciselor din 10 - 12 mai si astept cu entuziasm sa respir aer de munte, sperand ca va fi o zi cu vreme buna. Din nou, incantat sa va cunosc!
Louie:
Bine ai venit Valaentius! :applause:
Si eu sunt inscrisa in excursia de la Poiana Narciselor. :thumbup:
Asa cum spunea si wonderland :), poti intra si pe topicul excursiei unde poti pune intrebari, a obtine informatii, sau pur si simplu pentru a incepe sa cunosti pe cei care participa in aceasta excursie:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2864.0.html
Ggabitza:
Buna, ma numesc Gabriela, din Bucurest, am 52 de ani.
De cateva luni ma tot uit pe forum din umbra, acum indraznesc sa ma prezint. Sunt un pic timida :blush: insa cred ca o sa depasesc asta in mijlocul vostru pentru ca sunteti minunati. Sunt deschisa la nou, nu am idei preconcepute si nici fitoasa nu sunt. Altruista din fire, am toate calitatile zodiei mele, taur. Bine v-am gasit ! :thumbup:
Louie:
Bine ai venit Gabriela! :flori: Deja avem cateva puncte comune :thumbup:
Iti doresc excursii multe si minunate! *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă