Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Pantolila:
Buna tuturor, bine v-am gasit! Eu sunt Mirela, 47 ani, single si fara stres din cauza asta. Imi place sa calatoresc, comunicativa si fara fitze. M-au atras excursiile vazute in oferta si asa am ajuns si aici. Urmeaza sa vad ce mi se lipeste de suflet (asta la excursii ma referer :))))) ) Va doresc la toti un an frumos in amintiri si sa le savuram impreuna in masura timpului disponibil!
wonderland:
Un an bogat in amintiri frumoase si tie! Bine ai venit!
PS- pentru cei care v-ati ales deja excursiile, nu uitati sa intrati pe topicurile respective sa impartasiti emotia asteptarii, pregatirilor, sa incepeti sa va cunoasteti, sa puneti intrebari sau sa aflati informatii.
Zi cu soare-n privire, tuturor!
Pantolila:
Neatza si multumesc. Astept sa se deschida topicurile pentru croazierele din 2020, si am trimis deja un email agentiei, in legatura cu ce m-a atras. Pentru anul acesta, ramane sa vad unde ma mai potrivesc cu programul. Inca ma familiarizez cu forumul si descopar in fiecare moment chestii interesante. Keep in touch pe aici, prin zona. O zi frumoasa tuturor. :flori:
GabrielStanescu:
-Buna tuturor, stingher ma uit cu drag pe acesta platforma , incerc sa inteleg ,cei drept fara prea mare succes , cum ma pot bucura de o plimbare alaturi de alti oameni ca mine (singuri),ce vor sa cunoasca si sa impartaseasca experiente de viata. Astept o mana de ajutor .
wonderland:
Bine ai venit, Gabriel!
Pe forum, daca intri pe Excursii si evenimente 2019, gasesti fiecare excursie prezentata in detaliu, cu informatii despre cum se face rezervarea.
Poate iti e mai usor sa intelegi daca te uiti un pic si pe site: https://www.singlescamp.ro/
Aici gasesti: Calendarul excursiilor pe luni, Informatii (cum se face inscrierea, rezervarea, unde mai sunt/nu mai sunt locuri etc), ceva despre Singlesc Camp, ca sa intelegi cum a aparut, cum s-a dezvoltat, care este rolul forumului , echipa.
Cu putina rabdare, daca parcurgi informatiile, apoi devine mai usor.
Daca mai ai intrebari, nu ezita...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă