Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
wonderland:
cei vechi se descurca singuri. Sau asa ar trebui. ;)
Scriind, ma gandeam ca si termenul asta de "vechi" e relativ. Oricum nu exista tratament special pentru ...vechime. Oricine a participat la o excursie devine vechi :) Unii suntem stra-vechi de-a dreptul.
Cred ca mai importanta intelegerea rapida si aderarea la principiile si filosofia proiectului. Ce frumos am evitat cuvantul reguli, nu? :angel: :giggle:
Si adoptarea aceleiasi griji fata de nou-intrati, fata de forum, fata de concept, de catre fiecare dintre noi. (vezi preluarea noilor intrati, oferirea de informatii, scrierea de impresii, intelegerea si acceptarea modului in care se fac inscrierile, cum se comunica informatiile pe forum etc)
Enjoy!
Sunny:
Buna dimineata :smitten:
Bun venit, alventani! :flori:
Wonderland, la cine te referi cand spui stra-vechi? :slap:
Io cu regulile sunt praf, recunosc :fight: :magic:
Monica Mo:
Wonderland, stapanesti arta conversatiei... ai mereu cuvantul potrivit la indemana.... RESPECT. Voi reveni cu impresii si fotografii dupa prima excursie... pe care, marturisesc, abia o astept.
wonderland:
--- Citat din: Sunny din Luni, 04 Martie 2019, 10:28 ---Wonderland, la cine te referi cand spui stra-vechi? :slap:
--- Terminare citat ---
La...unii, Sunny, ce sa zic. Bine, da, si la mine. Dar ma consolez cu titlul de Golden member.:D
Cat despre reguli, fara ele, am convingerea ca fara ele, acest proiect s-ar fi incheiat demult.
Monica Mo, multumesc. Mai mult in scris par asa priceputa. :magic:
Sa ai calatorie frumoasa in excursia aleasa pentru "botez"!
Monica Mo:
Wonderland, mi-am pierdut recent mama.... nu vrei sa stii ce gol a lasat. Mama a fost o frumoasa.... era SUFLETUL familiei. Timp de doi ani am luptat impreuna impotriva cancerului. A fost o lupta inegala. Mama a plecat brusc. Cand a recidivat, cancerul a facut PRAPAD. Degeaba m-am straduit s-o duc la cei mai buni medici. Mi-e extrem de dor de vocea mamei, de grija ei.... Mi-e cam jena sa expun toate aceste stari ale mele public, dar se pare ca nu am posibilitatea de a discuta in privat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă