Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (811/933) > >>

alventani:
Multumesc!
Mai este careva din Iași sau împrejurimi?

wonderland:
Mai suntem, da. Daca rasfoiesti putin acest topic, mai gasesti - Iasi, Roman, Bacau, Suceava...
Suna cam ciudat urarile de bine ai re-venit, dar luam viata ca atare, cu partile ei bune, nu? :slap:

--- Citat din: catale din Vineri, 01 Martie 2019, 11:29 ---Salutare tuturor.
Am văzut ca mai toate excursiile din Ro încep vinerea.
intrebare: se poate participa ajungând la locație sambata? din păcate în multe societăți vinerea este lucrătoare.

--- Terminare citat ---

Se poate, dar cred ca tariful e acelasi si...tu pierzi. Pentru ca programul excursiilor, al celor cu drumetii mai ales, incepe de vinerea. Doar la cele de petreceri - incepe seara.
O solutie ar fi sa le cauti pe cele care sunt organizate in week-end-uri cu libere legale.

Monica Mo:
Nu pot sa ma abtin... ma intreb, in clipa de fata, oare cati membri activi are Singles Camp acum? Sa nu ma intelegeti gresit.... imi place maxim proiectul pe care il promovati...

wonderland:
Fara numar!  :)

Daca ne uitam pe site ( https://www.singlescamp.ro/), se pare ca in 10 ani ne-am adunat vreo 15000.
Dar exista o dinamica permanenta a intrarilor si iesirilor, cu un nucleu de activi pentru o perioada data.
Poti sa intalnesti un numar mare dintre membri activi la Revelion sau alte petreceri cu locurii multe. In rest...in fiecare excursie intalnesti si noi si vechi.

Monica Mo:
Initial credeam ca va focusati pe dorintele celor care deja au ceva "vechime", dar se pare ca m-am inselat...
Se pare ca aveti multa rabdare cu.. newbies.... noi facem pasi mici... de pitici...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă