Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (806/933) > >>

MARY38:
Buna ziua tuturor,
Am ramas cu dorinta arzatoare de a fi activa, pe singles camp, din 2011. Revin dupa 8 ani, cu o dorinta si mai mare de a socializa,  a cunoaste  si comunica cu oameni singuri.  Am implinit zilele trecute 46 ani. Salutari si ganduri bune din Onesti/Bacau.

costi31:
Mary , Welcome !   ;) :D si dupa atata timp noi suntem bucurosi ca ai revenit la socializare !  *|*
Hai Moldova !  :flori: :kissing:
La Multi Ani !  :bow:  :thumbup:

spirit jucaus:
Mary38, :flori: , La multi ani binecuvantati ! Petrecerea continua ! *|* O imbratisare de la mal de mare !  :thumbup:

marian1204:
Buna seara! Dati-mi voi sa ma prezint si eu :D Ma numesc Marian, am 43 ani si sunt din Bucuresti. Sunt single, nu de foarte mult timp (doar de 1 an). Am aflat intamplator de voi si ma bucur ca am avut incredere in acea sursa, alaturandu-ma voua! Inainte sa scriu aceste randuri, am rasfoit multe postari si comentarii ale voastre si... pur si simplu sunteti minunati! Abia astept sa va cunosc si in realitate, 1-3 martie fiind prima ocazie! Deci... unii ne vom vedea in Sighisoara; altii... cu alta ocazie! Sper sa va cunosc pe toti (in timp), sa construim si sa intretinem frumoase relatii de prietenie! Al vostru, Marian!

mira. bălan:
Buna ziua!
Numele meu este Mira ,sunt nou venita in acest grup si "debutez" cu o vacanta in Instanbul...Sper sa cunosc prieteni noi  si sa petrec o minivacanta placuta in compania lor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă