Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
almi_gabi:
--- Citat din: Wells din Joi, 03 Martie 2011, 00:02 ---Acest forum a fost accesat de aproape 5000 de persoane , in conditiile in care sunt cam 400 de postari ( unele persoane care au postat se repeta).Ai perfecta dreptate in a spune ca ceea ce se scrie aici ,este citit de foarte multa lume....poate ar trebui ca la inscriere sa faci un mic sondaj (un formular de 5-10 intrebari) din care sa afli ce le-ar face placere mai mult si in ce situatii ar interactiona virtual cu ceilalti.
Si o curiozitate de a mea...de ce nu pot vedea profilele celorlalti membri?
--- Terminare citat ---
sigur ca ceea ce se scrie pe acest forum este citit - ca si pe alte forumuri- chiar mai multi citesc decat scriu, cat despre formular , ups, cine ar sta la inscriere sa completeze un formular . imi aduc aminte cand m-am inscris eu ` pai daca trebuia sa completez ceva sau sa astept confirmare de inscriere parca mai dadeam pe aici...
cat despre vizibilitatea profilului membrilor a fost la un moment dat si un sondaj despre asta - chiar multi au fost pentru a fi vizibil - dar mi se pare corect ca nu toata lumea dorea asta si atunci s-a respectat optiunea lor.
PS bine ai venit wells! :D
silviu:
--- Citat din: francesca777 ---si cu siguranta "uiti" de lucrurile sau gesturile marunte care cu siguranta iti fac placere
--- Terminare citat ---
am observat ca gesturile marunte si amanuntele fac marile diferente.
--- Citat din: francesca777 ---avem mai mult sau mai putin curaj, mai multa sau mai putina disponibilitate in a trece dincolo de anumite bariere .Din acest motiv gasesc ca e o binecuvantare ca exista printre noi cei care au initiativa, stimulteaza, provoaca.
--- Terminare citat ---
imi aduc aminte cand am postat un articol despre o papusa gonflabila si am pus o poza. am fost reclamat imediat si acuzat de atentat la pudoare :D iar moderatorul chiar a luat reclamatia in serios si mi-a sters mesajul, asta desi aveam un topic despre "sex fara perdea"...sau cam asa ceva. in fine, de-atunci nu s-a mai intamplat, drept pentru care trebuie sa-i felicit pe moderatori si pe admin :)
mona:
buna seara la aceasta ora ,acum am avut si eu curaj sa ma alatur voua,am citit mai mult,deci buna la toata lumea
marcutza:
bine ai venit printre noi, @mona :)
te feliciti pt curaj, te asteptam si in real :)
francesca777:
Bine ai venit @Mona...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă