Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Leia:
Buna seara tuturor.
Sunt Gabriela, din Iasi. Ma bucur ca am aflat de grupul in care nu mai e o problema ca esti singur iar ceilalti cupluri. Excursiile cu grupuri frumoase sunt minunate. Amintirile sunt mereu cu noi.
Sa aveti pace, sanatate si numai bucurii anul acesta!
spirit jucaus:
Ziua bună tuturor ! :)
Zi cu soare în 2.02.2019, la mal de mare, trimit si catre voi o rază!
Sunt Violeta ,din Constanța :).Mă bucur că am gasit acest grup iubitor de natură, de drumeții .Multe excursii atractive, iar una dintre ele este ” Cheile Nerei – Beusnita ” din 16-19 mai, la care mă înscriu.
Am adresat întrebarea si pe link ul excursiei, dar mă adresez si celor care au mai fost...se organizeaza de regula doar o singura excursie in acea zona ori se mai repeta pe parcursul anului ?!(preferam cu natura mai bogata decat in mai , ex. august ;))
Abia astept excursia ! Ne vedem atunci cu cei care vor fi ! :applause:
Sunny:
--- Citat din: spirit jucaus din Sâmbătă, 02 Februarie 2019, 10:48 ---
Ziua bună tuturor ! :)
Zi cu soare în 2.02.2019, la mal de mare, trimit si catre voi o rază!
Sunt Violeta ,din Constanța :).Mă bucur că am gasit acest grup iubitor de natură, de drumeții .Multe excursii atractive, iar una dintre ele este ” Cheile Nerei – Beusnita ” din 16-19 mai, la care mă înscriu.
Am adresat întrebarea si pe link ul excursiei, dar mă adresez si celor care au mai fost...se organizeaza de regula doar o singura excursie in acea zona ori se mai repeta pe parcursul anului ?!(preferam cu natura mai bogata decat in mai , ex. august ;))
Abia astept excursia ! Ne vedem atunci cu cei care vor fi ! :applause:
--- Terminare citat ---
hey ce nick name dragut ti-ai pus :smitten: Bine ai venit! Si eu sunt destul de noua pe aici :dance: *|*
spirit jucaus:
Suntem deci din...noul val ! Sa ne fie cu folos toate excursiile ! :yeah:
wonderland:
Salutare, noului val! S-ar putea să provocați un tsunami, că văd că sunteți multisori. :thumbup:Si, da, să vă fie cu folos intrarea!
--- Citat din: spirit jucaus din Sâmbătă, 02 Februarie 2019, 10:48 ---
Am adresat întrebarea si pe link ul excursiei, dar mă adresez si celor care au mai fost...
--- Terminare citat ---
Spirit jucaus, așa cum ai văzut ai primit răspunsul pe topicul cu Cheile Nerei. Asta pentru că locul potrivit pentru orice întrebare legată de o excursie, indiferent că se adresează celor care au fost în ceilalți ani, celor care s-au înscris acum, organizatorilor etc, e topicul excursiei.
Aici, e un loc de prezentare, pentru întrebări generale... Succes!
Sunny, după un pupic merge si o muștruluială? :whistle:
Am observat că îți place butonul ”Citat”/”Quote” :angel:
Recomandarea e să-l folosim doar dacă e neapărat necesar. Se încarcă inutil forumul, iar firul discuției devine greu de urmărit.
Adică, dacă răspunzi cuiva, iar răspunsul vine imediat după postare si se intelege ce și cui răspunzi, nu e necesar să reluăm postarea anterioară.
Dacă vrei să răspunzi la ceva anume, atunci, citezi, dar lași doar partea la care răspunzi.
Ca să o scurtez, pentru tine și noul val, iată aici câteva reguli de postare a mesajelor:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.0.html
Hai, voie bună, împreună!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă