Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (786/933) > >>

Celestine:
Multumesc frumos, Louie!  :) Imi prinde bine ce mi-ai spus.  :thumbup:

Sunny:
Buna dimineaaaataaaaa *|* *|* *|*
Ma bucur tare ca v-am gasit :dance:
Sunt Sunny, m-am inscris pentru petrecerea de revelion si abia astept sa va cunosc. :magic:

mioara_mg:
Bună dimineața! Ma numesc Mioara, sunt din Iași, dar cea mai mare parte a timpului o petrec la București, alături de nepoatele. Sunt văduvă de 9 ani, și ma bucur nespus ca am aflat de existenta acestui grup, de faptul ca m-ați acceptat sa fac parte din el, și sper din tot sufletul sa ma bucur alături de voi de mult timp petrecut frumos.

Dana Dany:
Bună ziua! Mă numesc Dana, sunt din Constanța. M-am înscris de ceva timp pe acest site dar de-abia acum am putut să dau curs unui eveniment organizat de Singlescamp. Am spicuit printre mesajele postare aici încă din 2010, salut inițiativa organizatorilor și mă bucur să socializez, ca persoană singură cu viitori dragi prieteni. Eu așa vă consider. Ne vom întâlni de Revelion 2019 și sper să ne distrăm frumos împreună, să vă fac o impresie bună, să mă primiți în grupul vostru  și să mă păstrați. Până atunci, vă urez zile senine și să ne vedem cu bine!

admin:
Bine ati venit, tuturor celor nou intrati!  *|* N-am mai ajuns de mult pe aici... :-[, sunt foarte foarte ocupat si imi ramane atat de putin timp, din pacate, pentru interactiunea cu cei noi. Ma bucur sa vad ca nu doar cei vechi vechi dau cate o mana de ajutor celor nou intrati ci cei care au poposit in "tabara" noastra mai recent. Va felicit pe toti cei care faceti ceva pentru acest proiect.  :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă