Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1149241 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Carmen Dor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3900 : Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 20:10 »
Buna seara,
Sunt la prima excursie, cea de la Tg Mures .....deja sunt sigura ca va fi o intalnire memorabila  :yeah:
“Nimeni nu îmi datorează îndeplinirea dorințelor mele. Asumarea responsabilității pentru propria fericire este un gest ce îți dă putere. Acest gest plasează viața ta înapoi în mâinile tale. N. Branden”

Offline Carmen Dor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #3901 : Sâmbătă, 20 Octombrie 2018, 22:34 »
Buna seara,
Sunt la prima excursie, cea de la Tg Mures .....deja sunt sigura ca va fi o intalnire memorabila  :yeah:

In culmea entuziasmului  :rtfm: chiar am fost nepoliticoasa, trebuia sa ma prezint - sunt Carmen din Petrosani, Hunedoara.

“Nimeni nu îmi datorează îndeplinirea dorințelor mele. Asumarea responsabilității pentru propria fericire este un gest ce îți dă putere. Acest gest plasează viața ta înapoi în mâinile tale. N. Branden”

Offline Louie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
« Răspuns #3902 : Duminică, 21 Octombrie 2018, 21:47 »
Bine ai venit Carmen! Excursia de la Tg. Mures va fi doar prima din multele excursii memorabile! :)
„Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua in care te-ai nascut si ziua in care ai aflat de ce" - Mark Twain

Offline Cristina73

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #3903 : Miercuri, 24 Octombrie 2018, 18:40 »
Buna, tuturor
Sunt Cristina din Brasov, am 45 de ani si vreau sa va salut pe toti si sa va multumesc ca m-ati primit in grup.Sunt divortata de trei ani, sunt sociabila de aceea nu "am ratat ocazia" de a cunoaste si alti oameni noi, imediat ce am aflat de grupul acesta.
O sa fiu cu ochii pe tot ce se posteaza si se petrece pe-aici! 😂😘
🤗😘

Offline Louie

• Sr. Member
« Răspuns #3904 : Miercuri, 24 Octombrie 2018, 20:00 »
Bine ai venit in grupul nostru Cristina!  :flori:

„Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua in care te-ai nascut si ziua in care ai aflat de ce" - Mark Twain

Viviana

• Vizitator
« Răspuns #3905 : Marți, 06 Noiembrie 2018, 14:32 »
Buna! Sunt Viviana din Bacau si sunt nou nouta pe aici ;)

Offline Louie

• Sr. Member
« Răspuns #3906 : Marți, 06 Noiembrie 2018, 20:07 »
Bine ai venit Viviana!  :flori:

Offline Stefy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Bine v-am gasit :)
« Răspuns #3907 : Vineri, 09 Noiembrie 2018, 07:33 »
 Buna tuturor,

Stefania ma numesc. Locuiesc in Bucuresti din 2005. De origine sunt din Roman, Neamt.
Divortata amiabil. Am un baiat 4 ani.
Lucrez in domeniul finantelor.

Offline Rhea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #3908 : Vineri, 09 Noiembrie 2018, 19:12 »
Buna seara tuturor! Numele meu este Andra si va salut din Brasov, cu emotia unui nou-venit in familia voastra :)
Astept cu nerabdare sa va cunosc pe cat mai multi dintre voi, dar si sa ma bucur de excursiile la care tot visez de ceva vreme. Pentru inceput, sper sa incepem anul in forma maxima la Targu Mures!

Offline Ioana1306

• Newbie
  • *
« Răspuns #3909 : Vineri, 09 Noiembrie 2018, 21:32 »
Buna tuturor!Numele meu e Ioana, am 32 de ani, sunt single de 6 luni si abia astept sa ne cunoastem!De fel sunt din Buzau, dar lucrez in Bucuresti. Ador calatoriile si cunoasterea altor culturi.M-am inscris la excursia Bansko, din februarie. O seara faina va doresc!

Offline Louie

• Sr. Member
« Răspuns #3910 : Vineri, 09 Noiembrie 2018, 22:43 »
Stefy, Rhea si Ioana, bine ati venit la noi in grup!  :flori:
Excursii multe si minunate!  :)

Delia 27

• Vizitator
« Răspuns #3911 : Duminică, 11 Noiembrie 2018, 08:08 »
Buna! Sunt Delia, sunt de la Fagaras si sunt la prima experienta de acest fel! Sunt extrem de entuziasmata si de increzatoare!
Sa ne vedem cu bine la petrecerea de Craciun, de la Sibiu din 21-23 decembrie 2018!
Va salut pe toti!
O duminica minunata, tuturor!  *|*

Offline Nikolleta_cta

• Newbie
  • *
« Răspuns #3912 : Duminică, 11 Noiembrie 2018, 14:04 »
Bună ziua! Mă numesc Nicoleta Ciubotaru, sunt din Constanța și m-am alăturat vouă, comunității Single Camp dornică să găsesc alături de voi acel ceva după care tânjesc. Îmi doresc să primesc și eu așa cum voi la rândul vostru ați primit acest dar. Eu îl consider așa, un dar, darul extraordinar care și-l pot face oamenii acela de a se descoperi, pe ei, pe cei de lângă ei, lumea... Să descopere lumea, țara, natura, să cunoască senzații noi și să își dezvolte emoții. Să se descopere fiecare pe sine și pe cei din preajmă. Să caute, să aștepte, să imagineze și să se bucure. E darul pe care vreau să mi-l fac cu ajutorul vostru și de aceea îmi doresc să vă întâlnesc.

Offline jhay13

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3913 : Duminică, 11 Noiembrie 2018, 19:57 »
Salutare tuturor! Ma numesc Madalin, am 43 de ani, divortat. Sunt din Curtea de Arges, lucrez in Pitesti. Prima mea excursie a fost cea de la Sighisoara, incheiata astazi, f. frumos si un grup minunat. Multumesc!     Urmatoarea cea de la Bansko, in februarie.  :yeah: O seara frumoasa!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3914 : Luni, 12 Noiembrie 2018, 06:25 »
Hei, lume multa noua pe aici, la poarta de intrare în SCT.  Bine ati venit! :thumbup: :applause:
Mădălin, tu ai salutat de dincoace de poarta. Bun, așa. Următorul pas e să  treci și pe la topicul cu Sighisoara sa spui cum ți s-a părut prima ta ieșire...   :) ;)  :kissing:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2549.msg137254/topicseen.html#msg137254
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.