Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
francesca777:
Da Wells...asa este...am avut momente mai bune...adica cu mai multa activiate...sau poate ca mi-am luat "lumea in cap"...stiindu-ma la liceu..:)))...tu sa nu faci ca mine :P
admin:
In jur de 350 membri au participat la actiunile nationale + cele locale ale cluburilor, la acestea din urma nu am insa o evidenta. Dar absolut ca multi dintre cei care participa la actiunile in spatiul real nu scriu. De fapt asta am incurajat eu in primul rand, sa se participe la actiuni, fie locale, fie nationale, dar lumea sa iasa, sa se intalneasca, sa se cunoasca. Este cea mai fireasca si simpla socializare. Si mai naturala. Dar evident ca virtualitatea, are rolul ei si este importanta pt a se prestabili niste relatii intre membrii, astfel incat ajunsi in tabere sa fie intr-un fel deja acomodati intre ei. Sa stii ca ai deschis un subiect foarte bun si am sa ma gandesc mai atent saptamana viitoare la el. Mai demult ma gandeam la a premia hero memberii si cei care au lansat topice cu multe vizite la un free party la Sibiel. Acum cred ca este momentul sa lansez o astfel de actiune, doar ca trebuie sa o gandesc in detaliu. Ma mai gandeam si sa existe moderatori de topic sau de categorie de topice, care sa fie la fel premiati. Promit sa ma gandesc la asta si sa transmit pe newsletter "proiectul forum".
Prefer sa mi se spuna Gigi, niciodata nu mi-a placut admin, nu stiu de ce dar asociez acest apelativ cu altceva....
Wells:
Ma inclin cu respect pentru ca ti-ai facut timp sa imi dai un raspuns asa elaborat....si o spun cu sinceritate.
In al doilea rand sa stii ca ma gandeam si eu la un fel de bonificatie, in functie de numarul de accesari si mesaje pe forum. Ce poti sa oferi ca bonificatie depinde numai de tine.
Hai ca am acaparat discutiile pe aici , dar poate mi se trage de la faptul ca sunt o persoana activa, sau vreau sa ma dau si eu tantos pe aici, sau pentru ca este un defect profesional, eu lucrand in plublicitate si imi place sa provoc oamenii la discutii si la diverse activitati.
Cu respect....
Wells:
--- Citat din: francesca777 din Miercuri, 02 Martie 2011, 22:09 ---Da Wells...asa este...am avut momente mai bune...adica cu mai multa activiate...sau poate ca mi-am luat "lumea in cap"...stiindu-ma la liceu..:)))...tu sa nu faci ca mine :P
--- Terminare citat ---
Din greseli se invata...si uneori este asa frumos sa gresesti! Fiecare cum prinde putin tupeu....isi i-a "lumea in cap"!
admin:
Sincer mai este nevoie de cate cineva si ceva care sa ma mai traga de maneca si sa-mi atraga atentia la lucruri pe langa care trec fara sa le observ. Acum chiar am inceput sa ma uit mai atent la cei care au scris mult si au fost activi, cinstit nu m-a preocupat prea mult asta. Dar a venit un moment in care forumul are partea lui de importanta. Asa cum spuneam in iarna, planuiam ca in martie sa iau ca obiectiv dezvoltarea acestuia, chiar cu moderatori. Catalogul insa si plimbarile pe care le-am avut de facut prin tarile din jur mi-au aglomerat foarte mult celelalte probleme si nu am avut timp sa ma ocup. Si poate ca decizia cu moderator din afara nu este cea mai fericita, sunt tot mai convins ca solutia este in interior.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă