Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Fluturas88:
Hei,usurel,eu nu ma duc in excursia din Bulgaria pt a cunoaste pe cineva,ci pt a ma distra,a-mi face prieteni noi,pt a socializa,asta e scopul pt care merg in excursie,nici nu am timp de dating la cate am pe cap,departe de mine gandul de dating cu acest site,daca imi doream asa ceva,apelam la site-urile de matrimoniale. O sa merg in Bulgaria in august pt ca imi place sa calatoresc si nu am cu cine,va fi o experienta noua si cu siguranta frumoasa. Va pup pe toti:)
Laur:
Relax, nu esti "suspecta" :)
Problema a fost de atitudine si reactie. Se intampla foarte rar asa incidente. E doar o intamplare ca te-ai nimerit fix acum.
Nu impiedica nimeni pe nimeni sa vorbeasca. Dar atitudinea conteaza.
Fluturas88:
Sincer m-am panicat pt ca nu vreau sa fiu data afara cum s-ar spune si sa nu mai pot merge in excursie din cauza lui bluesky,ca am inteles ca el va fi scos din forum,asa citisem un comentariu si nu vreau sa se inteleaga gresit. Acum ca nu sunt suspecta,m-am mai linistit putin.:)
Laur:
Relaxeaza-te, discuta liber. Nu-ti "cauta" nici un fel de probleme :)
Chiar te incurajam sa scrii pe forum fara griji :)
Ai observat ca noi glumim si vorbim de toate.
Daca ceva nu ti-a clar, te astept la meditatii ;D
estera:
Hello , happy people! :)
Sunt Elena, am 36 de anisori (pt ca simt ca n-am vazut si n-am trait tot ce se putea pana acum). Dar niciodata nu e prea tarziu si clipa de azi conteaza, am invatat greu , dar sigur. Pe pielea mea |o ;D. Recent am fost la primul raliu din viata mea ( ca spectator, desi m-ar tenta si ca pilot), iar cel mai in varsta concurent avea 77 de ani, si nu parea sa conteze.
Am vizitat pana acum doar o mica parte din Romania si doua orase europene. De ce? Pt ca eram single si n-am putut iesi din mentalitatea asta (adica o sa vina persoana aia cu care o sa merg peste tot si n-am intalnit-o inca, si poate el a fost deja peste tot...)
Felicitari pt ce faceti si de-abia astept sa va cunosc :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă