Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (760/933) > >>

Anemona27:
Domnule Admin, bravo!
Nu intram aici pentru conflicte și a ne incarca negativ.
Mi-ați dat sperante ca am nimerit intr-un cadru elegant și diferit în bine.
Seară liniștită!

Jack:
Va salut cu respect ! incredibil cum le aranjeaza viata ! Am o meserie incompatibila cu pastrarea unei relatii si a prietenilor, deoarece plec mult din tara! Cand vin in concediu problema unei vacante cu cineva e chiar frustranta. Ma bucur ca am gasit acest site. Ma incadrez instant in orice ierarhie, grup, actiune. Am o mare toleranta la "incisivi", si v a fi f greu ca cineva sa ma poata indispune. oO stiu sa fac si o pana de cauciuc si cartofi prajiti. Prefer prieteni si nu caut o relatie. Ce sa mai zic, mai stau o luna acasa, sper sa gasesc o fereastra cat de curand.
Cu bine! :pleasantry:

Sorrin:
Realizați, dat fiind cadrul, cât de tare suferă cei cu autocritica ridicată? Dumnezeule.

E bună alegerea comunicării prin  simboluri în forum la viteza de  reacție dată, da. Că  te gândești de două ori înainte. Cred că, aveți postari cu care v-ați prăbușit, citindu-le. Superb.

Aș dori , pentru început, cazare pe forum vreun an, am nevoie să recuperez bune maniere gramaticale și nu numai. După  care mă prezint în real, cu voi. Vă previn că  nu veți regreta! Cele bune!

Sorrin:
Sunt un om singur.
I am a spiritual gipsy. Date fiind acestea, fac tot felul de greșeli (spirituale ) care pot deranja. Am nevoie să aveți răbdare cu mine.

Am plecat de acasă la 13 ani. Am stat vreo 16 ani prin toată europa. Cu meserii de la gunoier/ tâmplar/ electrician/sofer de tir până la te miri ce. Am schimbat vreo 25 de locuri de muncă, cunoscut zilnic cu zeci de oameni din diferite țări și locuri. Am terminat informatică la Babeș. Pe vremuri.☺

Am uitat eticheta, am văzut că pe forum se scrie elevat. Doar că nu mă pot abține , n am cum să, nu pot să fiu fals în scriere. Și le dau în bară.

De unde și cererea de mai sus cu un an. Vă mulțumesc.

Nina Petre:
Sorin/Jack, parca te-am mai intampinat, nu? De ce naiba ti-ai facut doua conturi sau ma insel? Daca da, scuze!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă