Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (756/933) > >>

Anemona27:
Mulțumesc, Wonderland!
Am postat la topicul cu muzică.
Super idee!
Seară liniștită și fără violenta, prieteni!
Mă speriați.  :faint: :faint: :faint:

Sorrin:
Da.
Dumnezeule, în sfârșit oameni (cu) care mă pot înțelege!
 :yeah:
Fiind INFP comunic foarte ușor și bine în scris, în virtual.
În  real sunt mai timid.

O adevărată plăcere să vă citesc, wonderland!

De fapt, eu m-am rugat de ele să mă lase in pace, se vede, nu?

wonderland:
Eu deja ascult, Anemona :)
Nu te speria - genul de dialoguri inflamate peste care ai avut norocul sa nimeresti sunt extrem de rare...:) Suntem pacifisti!

Sorrin, nu e nevoie de persoana a II-a plural.
Pentru tine am alt topic, pana apare, poate propui tu, unul cu misoginismul, sau cu tipurile de personalitate din clasificarea mentionata de tine, ce stiu eu..
Pana atunci:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2091.0.html

Eu stiu cum zici tu ca le-ai rugat? Nu prea convigator, daca a fost nevoie sa dai casa, copilul, ca sa reusesti. :(
Scuze, s-ar putea sa fie o gluma ca sinistra. Am si de astea, dar in scris suna mai prost decat am gandit/sau as fi zis...
Desi, daca ar fi sa trecem de gluma, cauza/motivul ne e doar la unul... Uneori, comportamentul nostru genereaza/contribuie la despartire, nu?

Sorrin:
16personalities.com sau ceva de genul. Este foarte tare testul.
 Cred că este și  .Ro
Să renunțăm totusi la misoginism dacă tot m-am înscris pe aici și o caut pe a Treia. Era autopersiflare, incercam și eu marea cu degetul. Sunt foarte conștient de experiența voastră de viață. Sunteți un foarte bun psiholog!

Iar eu Sunt un sensibil, doamnă!

wonderland:
A treia? Nu ultima?

Multumesc pentru apreciere. :)
Ce sa zic? Eu chiar am convingerea ca barbatii, in general, sunt niste sensibili. Si nu ironizez, dar nici n-am starea sa dezvolt subiectul. Poate pentru ca e unul sensibil. Pentru ca, am si aceasta convingere,  uneori, sensibilitatea lor e cam...distructiva.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă