Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
ioanabil:
Flutars88. Baietii nu stau in umbra sunt la vedere, dar sunt foarte putini. :magic:
Oviarad daca esti mereu ocupat cum sa te gaseasca fetele?
Violetam:
Bună tuturor! Sunt Violeta am 32 de ani și sunt din Cluj. Am dat întâmplător de acest forum căutând idei de vacante pentru cei singuri și pot spune ca m-a atras din prima clipa discuțiile de pe forum. Îmi place sa cunosc oameni și locuri noi chiar dacă sunt puțin mai timida. Sper ca se accepta și astfel de oameni ;)
Sper sa reușesc sa particip la excursiile organizate. De 2 zile ma delectez seara cu discuțiile de pe forum sa pot face o alegere. Îmi păreți niște oameni minunați care faceți un lucru grozav!
O seara faina!
ioanabil:
Bine ai venit Violetam te asteptam printre noi, participarea la o excursie se poate transforma intr-o ocazie frumoasa de a ne cunoaste, iti sugerez Minivacanta in Ardeal are cate un pic din toate si mai sunt inca locuri. :dance:
oviarad:
Iti recomand alaturi de Ioanabil, Felixul adica petrecere zona de vest aici e un prilej foarte bun pentru o prima actiune cu Singles Camp
bluesky85:
--- Citat din: Fluturas88 din Luni, 11 Iunie 2018, 10:24 ---Asa este,m-am adresat la plural. Si baietii de ce stau in umbra? Le este frica sa iasa la lumina? Hei,baieti! Nu va fie teama sa va aratati ca nu va fac nimic rau:)). Nu sunt asa de rea.
--- Terminare citat ---
Hey Fluturas88. M-am amuzat cand am citit ca grupa mica de varsta pe acest forum inseamna 30 ani. Eu am 33 ani si sunt de putin timp pe acest site. Din ce oras esti Fluturas88?
Sa inteleg ca persoane sub 30 ani nu sunt pe aici? ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă