Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
GeoS:
--- Citat din: ioanabil din Miercuri, 16 Mai 2018, 10:49 ---Bine ai venit in randurile noastre, sper sa gasesti si un pic de timp. Iti recomand Minivacanta in Ardeal are un pic din toate (un pic de plimbare, un pic de relaxare, un pic de distractie) *|*
--- Terminare citat ---
Bine v-am găsit. Mulțumesc mult pentru recomandare.
--- Citat din: Cgabriela din Miercuri, 16 Mai 2018, 21:37 ---Am citit undeva o cugetare care spunea ca "daca vrei sa faci ceva gasesti timp, daca nu, găsești scuze" si mi-am dat seama ca de multe ori găsim motive pentru care nu putem sa facem anumite lucruri pe care, de fapt, nu vrem să le facem...eu, cel putin, am inteles ca găseam mereu scuze sa ma întâlnesc cu anumite persoane pentru ca nu mă simțeam bine în compania lor si atunci le-am scos din cercul meu de prieteni.
Ideea e ca putem sa ne facem timp, în limite rezonabile, totul e sa vrem...
--- Terminare citat ---
Ai perfecta dreptate. Din acest motiv ma și aflu aici. Găsesc timp pentru ceea ce vreau dar și pentru mine. Orice este posibil. Gândim pozitiv și obținem lucruri bune.
bluesky85:
Buna seara. Ma numesc Alexandru, am 33 ani si sunt din Iasi. Sunt doctor inginer mecanic dupa studiile terminate dar profesez in alt domeniu. Ma bucur ca am descoperit acest site. Sunt sigur ca voi cunoaste persoane noi si de calitate aici.
wonderland:
Stii cum e suntem oglinzi unii pentru altii. Vedem in ceilalti ceea ce suntem, ceea ce am vrea sa fim, sau ceea ce nu recunoastem ca suntem...
Bine ai venit! Sa gasesti ce nici nu gandesti! :)
bluesky85:
Foarte profund si adevarat mesajul tau Wonderland. Asa este. Toti suntem unul si aceiasi conform legii lui UNU. Scanteea divina e in fiecare dintre noi. :love:
Esti ceea ce emiti iar ceea ce emiti ti se intoarce.
Teutta36:
Salut. La excursia din marea Egee -30.07-08.08-Didem s-a inscris cineva?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă