Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
GeoS:
Salutare. Sunt George, 36.... Bună treaba au făcut cu acest forum. Ma bucur ca l-am găsit și sper sa fie exact asa cum pare. Activez în multe domenii dar prefer IT. Sunt din București și "lucrez" pentru mine. Acest lucru nu prea îmi lasă timp liber și nu am timp de prieteni "buni" care se supăra ca nu ai răspuns instant la telefon. O afacere implica multe și nu avem mereu timp de vorbit. Din când în când mai avem nevoie și de vacanță. Am vrut sa punctez motivul pentru care ma aflu aici. O zi buna tuturor. 🙂
Teutta36:
Hello. George.
GeoS:
--- Citat din: Teutta36 din Marți, 15 Mai 2018, 23:27 ---Hello. George.
--- Terminare citat ---
Hi 🙂
ioanabil:
Bine ai venit in randurile noastre, sper sa gasesti si un pic de timp. Iti recomand Minivacanta in Ardeal are un pic din toate (un pic de plimbare, un pic de relaxare, un pic de distractie) *|*
Cgabriela:
Am citit undeva o cugetare care spunea ca "daca vrei sa faci ceva gasesti timp, daca nu, găsești scuze" si mi-am dat seama ca de multe ori găsim motive pentru care nu putem sa facem anumite lucruri pe care, de fapt, nu vrem să le facem...eu, cel putin, am inteles ca găseam mereu scuze sa ma întâlnesc cu anumite persoane pentru ca nu mă simțeam bine în compania lor si atunci le-am scos din cercul meu de prieteni.
Ideea e ca putem sa ne facem timp, în limite rezonabile, totul e sa vrem...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă