Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
echilibru:
Buna, Mihnea!
In acest grup poti face o parte din terapie. Cred ca se poate numi terapia prin prietenie. Avem nevoie de aceasta doza de impartasire a celor mai ascutite trairi pe care suntem obligati sa le depasim. Se spune ca omului i se da cat poate duce. Ne trebuie, in egala masura, timp si minte. Timpul e al fiecaruia, mintea ne ajuta sa decantam. Am gasit pe forum/topic-uri fasii de viata care au aceeasi "textura" cu a mea, dar prezentate asa de frumos si discret, ca mi-am regasit de multe ori cadenta necesara vietii. Sper ca si tu iti vei reconstrui sau regasi cadenta. Sper ca nu am facut o boacana de "off-topic". Scuze anticipate moderatorilor!
wonderland:
nu-i nicio boacana, echilibru. Daca asa merge...firul, cum pot eu sa ma opun? Problema e arzatoare, subiectul a rezonat in multi dintre noi... doar ca la un moment dat se va pierde, de asta tot insist. Exista locuri (De ce sunt single, de ex), unde dialogul ramane, poate fi gasit, va fi mai folositor si celor care scriu acum, si celor care il vor gasi mai tarziu. De asta am tot intervenit, nu neaparat de dragul regulilor de on-oftopic :)
Forumul nu are moderatori. E cu auto...moderare, ca sa zic asa. Fiecare devine cumva moderator al propriilor postari :). Si, evident cu un Admin care a organizat foarte detaliat forumul, a stabilit niste linii clare sii, desi e plecat mai mereu, nu stiu cum face ca e mereu prezent cand e nevoie. (Gigi :kissing:)
ioanabil:
Bine ai venit printre noi Mihnea. Pot sa-ti spun doar atat ca daca nu ai ramas cu cineva inseamna ca persoana respectiva nu era jumatatea ta, deci trebuie sa te aduni si sa mergi mai departe si cea mai buna terapie pe langa cea recomandata de Ovidiu este socializarea, si spun asta pentru ca la primul meu contact cu copii de la Centrele de copii, asta am simtit ca le lipseste. Fiecare din noi e singur dintr-un motiv sau altul, insa trebuie sa mearga mai departe. Este foarte greu sa fii singur, acesta este motivul pentru care eu ma aflu aici este greu sa te duci intr-o excursie si sa fii singura, am intalnit persoane ca si mine singure si am legat cu cateva din ele prietenii de durata. :kissing:
Iti doresc si tie acelasi lucru si te asteptam in excursii alaturi de noi. Eu am ales Minivacanta in Ardeal pentru ca alturi de Diana ghida noastra vom vizita locuri frumoase, asta in cazul in care o petrecere nu este binevenita pentru tine in acest moment si vine si Ovidiu asa ca aveti ce discuta ca intre baieti, sper ca Ovidiu nu s-a suparat ca "am dat din casa". :whistle:
wonderland:
Ioana, nu stim ce s-a intamplat. Nu stim daca partenera lui l-a parasit doar pe el, sau a parasit aceasta lume... :(
In cele din urma, indiferent de situatie, e nevoie de o perioada de doliu si jale...
Daca totusi va dori sa povesteasca, topicul "De ce suntem single" e numa bun.
ioanabil:
Da ai dreptate, marturisesc ca nu m-am gandit la a doua varianta.
Insa oricare ar fi variantele cred ca sfaturile primite inclusiv cel dat de Ovidiu sunt bune.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă