Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (74/932) > >>

silviu:
la multi ani! sinceri om fi, nu zic nu, dar de ce mai optimisti? ne aduce 2011 ceva si nu ma prind eu? raman un sceptic :( chiar nu astept mare lucru de la 2011 :(

bety_cluj:
Buna seara la toata lumea! Am citit si recitit multe de pe acest forum,ceea ce m a convins ca sunteti niste persoane deschise,sociabile.
Eu ma numesc Bety,am 47 de ani,sunt o persoana dinamica,sociabila si demult am fost in cautarea unui club ca acesta. Sper ca o sa ne cunoastem intr o zii si in realitate,dar pana atunci bine v am gasit. Multa veselie si voie buna si de aici incolo,le urez tuturor.
Daca totusi mai sunt persoane din Cluj care vor sa depaseasca virtualul,astept sa ma contacteze.

valaura11:
      Multumesc Almi_Gabi pentru incurajare si gandurile bune adresate. Abia astept sa ne intalnim pentru a ne cunoaste. Pana atunci ne vom cunoaste virtual dar nu prea stiu cum sa abordez problemele, cum sa pot sa colaborez mai bine, nu cunosc multe lucruri ca sa putem discuta. Ma rog... asa e la inceput...sunt convinsa. Va doresc cei mai bine! : :D

dian:
 Bine ai venit, Bety_Cluj, bine ai venit, Valaura 11. Sper sa va simtiti bine alaturi de noii vostri prieteni.

valaura11:
    Multumesc Dian, deja am inceput sa ma simt bine cand vad ca sunt asa incurajata. Cu siguranta ne vom intelege excelent.Toate cele bune si pe curand!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă