Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (724/933) > >>

wonderland:
O prezentare ratacita pe la chat...

--- Citat din: Mey din Sâmbătă, 24 Martie 2018, 09:28 ---Buna dimineața! Sunt noua in acest club, nu am scris niciodată pe forum. M-am înscris pentru Sibiu si astept cu extrem de mare nerăbdare ieșirea. As vrea sa va intreb daca ati format si grupuri de iesit prin Bucuresti. În acest moment sunt după un eșec sentimental (divort), la o varsta nu tocmai tânără (35 ani) si, deși timpul imi este limitat, am nevoie de cat mai multa relaționare. Am pierdut tot: prieteni (cărora le acordasem, se pare, nemeritat, încrederea mea), speranțe, optimism. Prin urmare, daca planuiti ieșiri prin Bucuresti, vizite de locuri interesante, astept vesti. Multumesc.

--- Terminare citat ---

Bine ai venit, Mey. Aici sigur vei gasi ocazii de relationare. Mai ales ca te-ai si inscris intr-o prima actiune. Nu stiu daca la excursia sau petrecerea de la Sibiu, caci sunt doua actiuni distincte, dar e bine sa dai si acolo un semn.
Cat despre grupuri de iesit...ele se formeaza in excursie, nu fac obiectul unor organizari pe forum.
Sa-ti regasesti curand speranta si optimismul!

Mey:
Multumesc frumos pt transferul mesajului si reacția ta.

oviarad:
Bine ne-ai gasit Mey , hai fruntea sus si mergi inainte , inapoi oricum nu mai poti :) lasa ca are balta peste :), indiferent ce ai pierdut o sa regasesti, putintica rabdare doar  :D

maria dumitru:
 :applause:buna ziua,  ma  numesc  maria  dumitru  si  sunt  din  braila.este  prima  mea  excursie  la  sovata cooking camp  pe  30.03.2018. cred  ca  va  fi  ceva  frumos.dupa  aceasta  experienta  voi  veni  cu  impresii.  sa  aveti  o  zi  minunata

Matias Camelia:
Maria, bine ai venit!

Asteptam vesti!  :applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă