Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Gina 20:
Scuze pentru mesajul anterior, cu diacritice. Voi modifica tipul de scriere pe viitor. Invat. Sunt la inceput de drum....
wonderland:
Pai tu ai nimerit cand acest proiect e crescut deja si continua sa creasca, acusi ajunge la maturitate:)
Da, e un loc confortabil, relaxant si inedit!
Iustin:
--- Citat din: Gina 20 din Miercuri, 28 Februarie 2018, 18:56 ---Sunt sigur? c? acest proiect va cre?te frumos deoarece este imposibil sa mergi intr- o vacan?? ( excursie), ca ?i persoan? singur? , al?turi de cupluri ?i s? te sim?i si bine. Ai tot timpul impresia c? e?ti comp?timit de parc? cel mai r?u lucru ce ?i se poate întâmpla este sa nu ai partener. Simt c? aici e locul nostru, al celor " mai pu?in noroco?i".
--- Terminare citat ---
Te asigur (din experienta) ca este mult mai distractiv impreuna cu singles decat cu condamnatii la cuplu care la ora 22 sunt in camere fund in fund.
Gina 20:
Voi afla ?i eu asta in prima excursie la care particip. M-am inscris deja pentru excursia - Maramures in haine de Rusalii de pe 24-28 mai. *|*
costi31:
Buna ziua lume, o primavara frumoasa si calduroasa va doresc la toti :flori: !!! eu sunt Costi si sunt single convins :angel: .Imi place marea in mod special,dar acum m-am inscris intr-o excursie la munte in Maramures pt. ca nu am mai fost. Sper sa cunosc oameni de bine si sa nu supar pe nimeni acolo ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă