Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (705/933) > >>

Flo_rin:
Salutare tuturor,
Sunt Florin, din Bucuresti, imi plac drumetiile dar cel mai mult imi place sa cunosc oameni si sa socializez. Sunt nou in grup dar in viata sunt de vreo 46 ani. Si bineinteles: sunt singur.
Ne intalnim pe drumuri/poteci ...... deocamdata incep sa ma dumiresc si eu care este ordinea de imprastiere  :applause:

Matias Camelia:
Mirela si Florin, bine ati venit!

Florin, cauta lista de excursii pe site, gandeste-te, cauta in calendar zilele libere,  fa iute cereri de comcediu si rezerva locul in excursie!

Calatorului ii sta bine cu drumul!  *|*

andreinussem:
Buna ziua tuturor,

Sunt Andrei, am aproape 37 ani si sunt din Bucuresti lucrez in domeniul IT (corporatist de peste un deceniu).
Imi place sportul, practic boxul (nu de performanta), biciclesc, sunt pasionat de excursii.

admin:
Andrei, primit sa nu te supara nicioadata...Nu vreau... :box: ;D ;D ;D Glumesc evident...Bine ai venit tie si celor care au mai intrat intre timp in grup!

Lari Cris:
Buna tuturor,ma numesc Larisa,m-am mutat in Brasov de aprox 1 an-din Bucuresti venita. Am gasit aceasta comunitate din dorinta de a socializa,unde m am mutat inca nu am reusit sa cunosc oameni. Imi plac natura,fotografia,socializarea,visarea si animalele. :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă