Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (701/933) > >>

wonderland:
Te salutam si noi, cu drag!
Te si indrumam, daca ne spui in ce directie :)
Felicitari pentru decizia nechibzuita!
Poti sa saluti si direct pe topicul excursiei la care te-ai inscris. Acolo ai mai mari sanse sa iti faci o idee despre cei pe care ii vei cunoaste in persoana. (ca doar nu crezi ca astia suntem toti  ;D)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2568.0.html

dan4orto:
Buna, Wonderland.
Am sa-ti urmez sfatul, multumesc
cit despre directie... înainte, ca era mai bine? :) #lifeafterdivorce :)

wonderland:
Depinde. Acu imi vine sa zic asa:  Inainte, ca inapoi stim ce ne asteapta :)
Enjoy!

ioanabil:
Bine ai venit dan4orto
Asa cum spunea si wonderland daca ne-ai da un indiciu despre ceea ce iti place te-am putea indruma, poti raspoii calendarul excursiilor deoarece sunt pentru toate gusturile. Oricum sper sa-ti placa si sa mai participi si la ale excursii.

Ali_San:
 :bow: Buna!
Sunt Alice, din Ploiesti si am aparut (cu si pentru multe provocari) cam de aproape o jumatate de veac printre minunile acestui taram. Singura, dar nu tocmai.. am doi baieti minunati.
Sunt pasionata de excursii, iar cel putin de cand am ramas singura imi planuiesc in detaliu urmatoarele, iar lista calatoriilor pe care mi le-as dori se mareste, in loc sa fie invers  :giggle: 
Am aflat de voi de anul trecut, insa parca nu ma puteam hotari sa ma alatur voua, o comunitate parca ireal de calda, inchegata, cu intentii si reguli ireal de "sanatoase" pentru personaje ca si mine (m-am identificat si eu uneori ca vulnerabila).
Incerc sa ma hotarasc la una dintre excursiile voastre minunate (cel putin) cat mai curand. Nu stiu insa daca pot sa ma inscriu la oricare.
Multumesc  :-[ :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă