Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1162774 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CristianB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3495 : Luni, 22 Ianuarie 2018, 18:56 »
Buna seara!
Sunt din Bucuresti si am facut rezervarea.Din cate am inteles nu se organizeaza transport din Buc. decat daca se strang suficienti inscrisi.

Se pare cam postat in topicul gresit,mea culpa

Offline Bejenaru lenuta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #3496 : Luni, 22 Ianuarie 2018, 19:29 »
Mul?umesc frumos Wonderland o s? fiu mai atenta

jeanjulien

• Vizitator
buna :) sunt membru nou!!!
« Răspuns #3497 : Luni, 22 Ianuarie 2018, 21:36 »
buna, sunt Ionut din timisoara  lucrez in sanatate..si timpul imi este dusman sa zic asa..dar am intrat aici..in speranta ca poate ajung sa mai socilizez...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3498 : Marți, 23 Ianuarie 2018, 09:15 »
Da, CrisitanB, ai postat gresit. Dar, esti iertat pentru ca ti-ai facut "mea culpa"  ;)
E important pentru cei nou intrati sa rasfoiasca un pic forumul, inainte de a posta. Subiectele sunt foarte bine si precis delimitate, iar titlurile sunt explicite.  Mesajele care au legatura cu o excursie e bine sa fie postate la excursia respectiva, pentru ca acolo intra cei interesati, acolo puteti primi raspunsurile la intrebarile punctuale. Asta, daca nu sunt deja formulate in prezentarea excursiei sau in dialogul de la subiectul respectiv.

Invatam cu totii, nu e greu, trebuie putina bunavointa si atentie. Si, cum am mai recomandat si altadata, e bine sa intrati, mai ales la inceput, pana va familiarizati cu forumul, de pe laptop/pc si nu de pe telefon.

Ionut, iata ca prezenta ta mareste grupul celor din Timisoara si din imprejurimi! :thumbup: Sa stii ca pe aici se socializeaza la greu. Mai ales in excursii, fata in fata, umar langa umar pe poteci de munte, pe strazi din diverse orase ale lumii, pe trasee exotice, in seri de dans si vesele s.a.m.d.

Daca deocamdata te intereseaza socializarea online, forumul are si el suficiente subiecte care permit asta si care au nevoie de animare. Deci, te asteptam in zona Aici se discuta!  sau Articolele noastre
Enjoy!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline AngiMihaela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3499 : Marți, 23 Ianuarie 2018, 13:53 »
Buna!Sunt angi ,am 50 ani si locuiesc in bucuresti.
Ma bucur ca  am  descoperit grupul acesta!
Abia  astept sa calatorim impreuna!

Offline dan4orto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #3500 : Miercuri, 24 Ianuarie 2018, 07:57 »
Buna dimineata tuturor,
Ca nou venit in grupul.. nostru  :), va salut si va rog sa ma indrumati si pe mine cu generozitatea si prietenia pe care le-am vazut rasfoind forumul. Ma bucur ca existati si ca v-am gasit. Ma numesc Dan, am 46 de ani si sunt din Vaslui. M-am inscris ieri si am trimis deja avansul pentru excursia din Marginimea Sibiului.. ca nu cumva prea multa chibzuiala sa-mi infringa entuziasmul. Astept sa va cunosc in persoana..

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3501 : Miercuri, 24 Ianuarie 2018, 08:27 »
Te salutam si noi, cu drag!
Te si indrumam, daca ne spui in ce directie :)
Felicitari pentru decizia nechibzuita!
Poti sa saluti si direct pe topicul excursiei la care te-ai inscris. Acolo ai mai mari sanse sa iti faci o idee despre cei pe care ii vei cunoaste in persoana. (ca doar nu crezi ca astia suntem toti  ;D)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2568.0.html
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline dan4orto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #3502 : Miercuri, 24 Ianuarie 2018, 10:27 »
Buna, Wonderland.
Am sa-ti urmez sfatul, multumesc
cit despre directie... înainte, ca era mai bine? :) #lifeafterdivorce :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3503 : Miercuri, 24 Ianuarie 2018, 10:53 »
Depinde. Acu imi vine sa zic asa:  Inainte, ca inapoi stim ce ne asteapta :)
Enjoy!

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #3504 : Joi, 25 Ianuarie 2018, 10:09 »
Bine ai venit dan4orto
Asa cum spunea si wonderland daca ne-ai da un indiciu despre ceea ce iti place te-am putea indruma, poti raspoii calendarul excursiilor deoarece sunt pentru toate gusturile. Oricum sper sa-ti placa si sa mai participi si la ale excursii.

Offline Ali_San

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #3505 : Joi, 25 Ianuarie 2018, 23:12 »
 :bow: Buna!
Sunt Alice, din Ploiesti si am aparut (cu si pentru multe provocari) cam de aproape o jumatate de veac printre minunile acestui taram. Singura, dar nu tocmai.. am doi baieti minunati.
Sunt pasionata de excursii, iar cel putin de cand am ramas singura imi planuiesc in detaliu urmatoarele, iar lista calatoriilor pe care mi le-as dori se mareste, in loc sa fie invers  :giggle: 
Am aflat de voi de anul trecut, insa parca nu ma puteam hotari sa ma alatur voua, o comunitate parca ireal de calda, inchegata, cu intentii si reguli ireal de "sanatoase" pentru personaje ca si mine (m-am identificat si eu uneori ca vulnerabila).
Incerc sa ma hotarasc la una dintre excursiile voastre minunate (cel putin) cat mai curand. Nu stiu insa daca pot sa ma inscriu la oricare.
Multumesc  :-[ :blush:

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #3506 : Vineri, 26 Ianuarie 2018, 00:37 »
Angi din Bucuresti, bine ai venit!

Alice din Ploiesti, bine ai venit! Te poti inscrie la orice excursie la care mai sunt locuri!

Sper sa va simtiti bine cu noi! Sunt multe excursii, alegeti cu incredere!

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #3507 : Vineri, 26 Ianuarie 2018, 07:27 »
ovidiu , din arad ,,,,,,,44 spre 45 ani , singur a doua oara sper ca si ultima  :)
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #3508 : Vineri, 26 Ianuarie 2018, 08:59 »
Bine ai venit printre noi, oviarad.
Cu noi nu vei fii singur în mod sigur.

Offline Andrea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3509 : Vineri, 26 Ianuarie 2018, 18:11 »
Buna tuturor din comunitatea Singlescamp, numele meu este Andrea , sunt din Oradea si am 48 de ani.