Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
krondia:
Mariana, sunt convinsa ca o sa iti placa si ca iti vei dori sa mai participi si la alte actiuni *|*
Amelia76:
--- Citat din: mirelam din Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018, 11:52 ---Buna Amelia,
Bine ai venit, vei avea parte numai de excursii minunate cu SC. Eu inca locuiesc in Moreni :flori:
Maroc este o alegere excelenta, este si la mine pe "Wish list".
Sper sa ne cunoastem curand, cu drag, Mirela
--- Terminare citat ---
Buna Mirela,
Mi-ar face placere sa ne cunoastem, poate mergem impreuna in una din minunatele excursii organizate de SCT. Chiar daca stau in Bucuresti, cand zic "acasa" ma gandesc tot la Moreni, unde ajung cel putin de 2-3 ori pe luna la sfarsit de saptamana.
Am achitat avansul pt Maroc - aprile ....imi doream de mult sa merg si vazand pozele puse pe forum si impresiile celor care au fost sunt sigura ca o sa fie o experienta minunata.
wonderland:
--- Citat din: Gabi_Gabri_ela din Miercuri, 17 Ianuarie 2018, 13:07 ---Inca mai consult lista cu excursiile.
--- Terminare citat ---
Si inca nu s-au lansat toate :)
--- Citat din: Gabi_Gabri_ela din Miercuri, 17 Ianuarie 2018, 13:07 ---Vreau sa "imi fac de cap" la capiitolul plimbari si distractie *|*
--- Terminare citat ---
Esti un model demn de urmat! ;D
Gabi_Gabri_ela:
--- Citat din: wonderland din Joi, 18 Ianuarie 2018, 06:30 ---Si inca nu s-au lansat toate :)
Esti un model demn de urmat! ;D
--- Terminare citat ---
Multumesc. Abia astept intalnirea cu voi si evident detalii despre tote celelalte excursii. :applause: :dance: *|*
Cristina24:
buna seara . si bine v am gasit !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă