Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Matias Camelia:
Costin, bine ai venit!
Unde vrei sa calatoresti in 2018?
Dana Caragea:
Mesaj pentru Dite!
Am scris aici ca sa nu fiu :offtopic: la Legenda lalelei.
Bine ai venit, suntem mai multi din Galati, va fi chiar si o petrecere in zona noastra Galati Braila in primavara, la care pot participa doar cei care indeplinesc niste criterii. Poti cauta pe site la evenimentele de anul trecut.
Excursia din Ungaria e super, mergi cu toata increderea, eu am fost in 2015 tot pentru prima oara si a fost o foarte frumoasa surpriza.
wonderland:
Cu drag, Mihai. Am raspuns si la comentariul tau de aici:http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1146.msg129664/topicseen.html#msg129664
Costin, bine ai venit. Dupa emoticon zici ca-i soare si veselie mare...la mare! Sunteti un grup frumusel si din ce in ce mai mare din zona :thumbup: :applause:
Horea, bun venit si tie. E bine ca va prezentati aici, dar nu uitati sa o faceti si pe topicul excursiei la care v-ati inscris. Mai ales ca acolo gasiti informatii utile oferte/cereri de grupaj la transport, puteti sa puneti intrebari...
(recomandare generala, in cazul tau, Horea am vazut ca deja ai facut-o pe topicul cu Bansko, unde de altfel ti-am citat si postarea entuziasta de aici ;))
Ela 47:
Si eu sunt din judetul Constanta. Daca este vreun eveniment prin apropiere, va rog, anuntati ma si pe mine.!
relami:
Salutari tuturor!
Mirela ma numesc, am 40 de ani si sunt din Bucuresti. Am descoperit cumva intamplator Singles Camp si mi s-a parut interesant si inedit conceptul si tentanta ideea de a vedea locuri noi intr-o maniera atat de accesibila. Mi-a placut faptul ca lucrurile par a fi organizate in cele mai mici detalii (zic par doar pentru ca nu am participat inca la nicio actiune), mi-au placut modul de prezentare si claritatea precizarilor. Sunt foarte tentata de excursia la Cheile Nerei, sper sa platesc avansul zilele acestea (singurul dezavantaj mi se pare drumul lung). Si pentru drumetia in Fagaras ma cam mananca degetelele sa ma inscriu...o sa ma simt ca la 20 de ani, cand hoinaream frecvent pe munte. Ma bucur ca am facut deocamdata pasul de a ma alatura comunitatii on-line si salut pe toata lumea, mai noua sau mai veche.
(am gresit initial topicul, asa, ca de inceput)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă